FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Zowa en Pinas, Live op EuroSport

Zowa en Pinas, Live op EuroSport

Bigger's Better wordt Simsonised. Twee van Rayen Simsons topvechters, Enrique Zowa en Rodger Pinas nemen deel aan het 8-mans toernooi "Bigger's Better 10" in het Bulgaarse Burgas dat aanstaande vrijdag "Live!" op EuroSport is te zien. Op de laatste training, dinsdagavond, gingen de beide vechters tot het naadje.

Waarmee ze maar wilden aangeven alleen met de hoogste eer genoegen te zullen nemen.

Roger Pinas

Het toernooi, winner takes all, bestaat uit vier kickboksers en vier boksers die via loting tegen elkaar uitkomen. Je kunt dus in de eerste ronde een kickbokser of een bokser treffen. Zowa had al in Lisabon een dergelijk toernooi gevochten maar kon ondanks zijn gewonnen partij van wege een scheur onder het oog niet door naar de volgende ronde. Voor Roger Pinas is het een inval beurt wegens weg vallen een Turkse vechter.
Onze Nederlandse vechters behoren volgens de vote op de site van Bigger's Better niet tot de favorieten. Dat is met 58% de 27 jarige kickbokser Nicolae Vizitiu uit Moldavië. De andere deelnemers zijn Marcel Gottschalk(Duitsland), Kamil Sokolowski (polen), Milen Paunov (Bulgarije), Petre Gananau (Roemenië) en Dragan Jovanovic (Servië).

Rayen Simson neem Zowa onderhanden

Zowa staat 25 maart in een match in Leek tegen Koos Wessels. In zijn vorige partij in Leek liet Zowa zijn aanhang eerst even goed schrikken. Maar in de derde ronde sloeg hij toendertijd Duut twee keer tegen het canvas. Dus Zowa zal het in Het Hoge Noorden tegen Wessels zeker gaan maken.

Krachttrainer Ton Vastenburg aan het werk met Zowa
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.