FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Winst en verlies voor de Debaiebs.

Winst en verlies voor de Debaiebs.

E-mailadres Afdrukken

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Sarah Debaied, blauwe hoek vs Rachel Adamus

Sarah was na een goede eerste ronde langzaam aan het afglijden naar een stuurloze vechtster die toeliet dat Adamus steed beter in de wedstrijd kwam te zitten. "Sla d'r eens op haar neus|", was een advies in de derde ronde vanuit de Simson hoek. Er zat echter steeds minder overtuiging in haar akties, de wedstrijd gleed blijkbaar langs haar heen. De jongste van de Debaiebs deed het technisch goed, maar Adamus vocht als een leeuwin om deze partij in haar voordeel te beslechten. Dat Adamus daarvoor haar krachten uit het puntje van haar tenen moest halen was aan haar verbeten gelaatsuitdrukking te zien. Adamus won deze A partij op pure wilskracht.

Sarah Debaied, blauwe hoek vs Rachel Adamus

Maar deze match had een voorgeschiedenis, want vorig jaar werd Adamus in Leek gediskwalificeerd omdat ze na een ruim kwartier niet in de ring was verschenen. Ook dit jaar speelde een kwestie met als inzet het komende toernooi in Dubai. Het speelde allemaal erg in het nadeel van Sarah. En dit keer zal de match tussen beide Ladies een flinke nasleep krijgen, werd in de wandelgangen gefluisterd.

Dennis Coelinhg met Hafsa Debaieb

Maar hoe deze Ladies Battle ook afgelopen was, sponsor Dennis Coelinhg beleefde een prettige avond. Coelingh zat aan een tafel te genieten in gezelschap van Marieke Post, winnares van het Main Event van Girl Fights Only. De vechtster van Sport Arts in Den Helder wordt door BCiP gesponsored. Maar Coelingh's BCiP is ook sponsor van Sarah en Hafsa Debaieb én Rachel Adamus. Tel uit je winst.

Britt Zwikker was geen partij voor Hafsa Debaieb, blauwe hoek

Hoe anders ging het aan het begin van het hoofdprogramma met Hafsa Debaieb, die waarschijnlijk bezig is aan het afronden van de C status. Met de techniek zat het prima met Hafsa, bovendien bracht zij de nodige passie mee tegen Britt Zwikker van Garuda Gym. Het werd een afgemeten overwinning voor de Almeerse. Zie het fotoverslag op Flickr. Voor het verslag van de heren klik hier!

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.