FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business
Fight Business

FFC houdt de rug recht

De 2e dag na de brand FFC Buiten Training

Vanavond hadden we een meeting om 19.00 uur bij locatie FFC. Ik trof iedereen op het grasveld aan. Zich klaar makend voor de training. Het werd steeds drukker en er waren zo,n twintig man op komen dagen. Iedereen met een grote smile en ready for action. Dit zijn echte bikkels, echte diehards. Ze hebben er allemaal last van, en er was verdriet te zien in de ogen van sommige, maar maar toch trainen en lachen. Keihard en Niets laten merken. Stoer echt stoer, dit zijn de die hards van FFC!!! Respect!

Lees meer...
 

Verdriet en verslagenheid bij FFC

Nablussen van het door brand verwoeste FFC. Verslaggeefster Alexandra van Dam was zondagmiddag ter plekke.

Vanochtend las ik op  Facebook wat er gebeurd was. Er was een oproep van Marc Jeffreys voor alle FFC vechters om onmiddellijk contact op te nemen met je sensei en of sempei.

Ik ben gelijk gaan bellen. Sensei Lucien Carbin was nog niet terug van Tenerife waar hij met vechter Andy Ristie (vs David Calvo) een grandioze overwinning heeft behaald met een KO in maar liefst 45 seconde in de eerste ronde op het It,s Showtime gala.

Lees meer...
 

Nieuw vechtsportseizoen, nieuwe sponsorcontracten van BCIP

Met het oog op het nieuwe sportseizoen sloten BCIP en Simson Gym een sponsorcontract af tijdens het Fightmasters 3 gala in Almere. Daarmee hoopt directeur/eigenaar van BCIP, Dennis Coelingh weer een trend te zetten en de sponsor-vechter relatie een nog professioneler aanzien te geven. Coelingh is een groot vechtsportliefhebbers, in eerste instantie bekent van de sponsoring van een aantal kickboks- en boks dames via zijn Trainings- en Selectiebedrijf BCIP. Coelingh geeft de volgende verklaring voor zijn switch van de sponsoring van individuen naar de sponsoring van een sportschool als Simson Gym.

Lees meer...
 

Miles Simson, de rooskleurige toekomst van een jonge Muaythai

De twintigjarige Miles Simson stond relaxed in de kleedkamer na zijn overwinning op Nonsai Sor Sanyakorn. De emoties bleven onder de oppervlakte, maar de Vos-Gym-vechter dankte in de eerste plaats God voor de prachtige overwinning en daarna zijn trainer Ivan Hippolyte en organisator Slamm voor het vertrouwen wat ze in hem hadden getoond. Dat vertrouwen had jonge Simson meer dan waar gemaakt.

Lees meer...
 

Lady-fighters Post, Ozyurt en Fontijn tekenen bij Dennis Coelingh

Dennis Coelingh van BCIP-trainingen maakt sponsoring nu formeel. En hij brengt daarmee het sponsoren van Lady-fighters naar een hoger plan. Bureau Coelingh Interim Professionals BV (BCIP) uit Hoogeveen sponsort nu alweer een paar jaar enthousiast in het kickboksen en boksen, met name de dames.

Lees meer...
 


Pagina 1 van 6
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.