FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Tiptop Fightnight op Kosamuy

E-mailadres Afdrukken

Reporter Alexandra van Dam geniet nog steeds van een wel verdiende vakantie op Kosamuy, waar ze ook deze reportage maakte. Op 3 januari werd het Tiptop gala gehouden, georganiseerd door de Hollanders van Pro Samui op het eiland. En er werd flink aangemoedigd in het Chaweng Beach Samui Stadium op Kosamuy dat tot de nok gevuld was met publiek van verschillende nationaliteiten.

Trainer Witchawan had 2 vechters vechten deze avond. Salatijn, uit de stal van Witchawan en de kampioen van Zuid Thailand heeft deze avond verloren in een spannende partij tegen Desellek de Bangkok Champion. Het was het enige zwaargewichten gevecht wat ik tot nog toe gezien heb. De spetters vlogen ervan af. Het leek erop dat Salatijn de overhand had, maar werd toch nog onverwachts geveld door de elleboog van zijn opponent. en eindigde in een KO.

Salatijn is 30 jaar oud en is al 10 jaar bij trainer Witchawan. Salatijn vecht internationaal, maar vooral in China.

Het was bovendien een avond waarin veel kampioenen uit bijvoorbeeld Engeland en Australie hun partijen draaiden.

De Engelse kampioen A.J. werd geveld met een KO door tegenstander Thanuphet.

Na het evenement werd er gedanst en feest gevierd in de afgeladen reaggeabar.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.