FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Clyde Petres weer in de ring

Clyde Petres weer in de ring

E-mailadres Afdrukken

Op zijn veertigste verjaardag, 14 mei 2011, staat Clyde Petres voor de laatste keer in de ring op zijn eigen toernooi in Hoorn. Het is een definitief afscheid van de wedstrijdsport, wat hem in 2008 niet gegund was.

Toen werd hij overvallen door kanker, maar Petres vocht terug. "Opgeven is geen optie", noemde hij de stichting waarin hij de belangen van ernst zieke sporters ging behartigen. Het jaar daarna bleek de voormalig Muay Thai kampioen aan de winnende hand tegen de gevreesde ziekte en in 2010 werd hij definitief door de artsen 'genezen' verklaard.

Tosca van Leeuwen, het zakelijk brein achter de terugkomst van Clyde Petres

De terugkeer van Petres, de wedstrijdvechter is niet zomaar een éénmalige zaak. Behalve dat er kilo's vanaf moeten, zal personal trainer Giovanni Adriaansz hem weer in wedstrijdconditie moeten krijgen. Daarvoor is ook de hulp ingeroepen van Tosca van Leeuwen die haar voedingssupplementen beschikbaar stelt. Van Leeuwen is een "Internet Ondernemer 2.0" die al acht jaar met de bekende ROTOS producten in de voedingssupplementen zit, dus het een-en-ander van topsporters af weet. Samen met Petres zorgt Van leeuwen ook voor het zakelijk concept achter de éénmalige terugkeer van de voormalig kampioen. Clyde gebruikt haar voedingssupplementen voor zijn terugkeer naar de wedstrijdring en de inkomsten van alle producten van Tosca die de voormalig kampioen promoot en verkoopt komen ten goede van de stichting "Opgeven is geen Optie".

Of die producten 'werken' kan iedereen volgen op de Twitter accounts van Petres of Tosca, waar zij hun trials and retributions op weg naar de afscheidsmatch beschrijven. Het echte resultaat is op 14 mei in Hoorn te zien. “Tegen een aansprekende Thai, laat Petres weten.

Nieuwjaarsreceptie, de fans steunen Petres bij zijn finale tocht naar de wedstrijdring
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.