FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Showtime voor Fighting Stars

Showtime voor Fighting Stars

E-mailadres Afdrukken

Sabine Kesseler en Earl Manhoef glijden met Fighting Stars naar de status van grotere vechtsportpromotor. Hun eerste Sporthallen Zuid in september 2010 was een groot sukses dat nu op 6 maart gecontinueerd wordt met een formidabele match making.

Kesseler en Manhoef hebben meer dan 40 kleinere gala's op hun naam staan. KickboxKids dat al geruime tijd niet op de programmering staat sprong daarbij wat originaliteit betreft in het oog. "Ik heb nog steeds niets van andere landelijk aansprekende initiatieven voor jonge kickboksers gehoord. KickboxKids leeft nog steeds. Wij hebben het tijdelijk op een zijspoor gezet omdat we het evenement niet de aandacht kunnen geven dat het verdiend",verklaart Manhoef. "KickboxKids is een zeer bewerkelijk concept omdat we het evenement behandelen als een volwassen gala", vult hij aan.

Ir. Sabine Kesseler en Earl Manhoef van Fighting Stars

Fighting Stars/It's Showtime in de Amsterdamse Sporthallen Zuid is een stapje verder voor Kesseler en Manhoef. "Het is een hoogstaand evenement met een super matchmaking. De samenwerking met Simon Ruts is voor beide partijen voordelig", menen de Fighting Stars-ondernemers. De match making is superbe wanneer je de fighting card in oog aanschouw neemt. Hesdy Gerges vs Daniel Ghita. Souwer vs Aussie. Kaestner vs Ramzi Tamaditi. En de rematch tussen Rachid Belaine vs William Diender, wat een bikkelharde strijd gaat worden.

Dat 'It's Showtime' ook een sausje gooit over het eveneens Amsterdamse gala van Sohrab Saeeyan's Fightclub vinden Kesseler en Manhoef geen bezwaar. "Er is in Amsterdam genoeg ruimte voor twee promotors en wij hebben onze identiteit gewaarborgd door onze eigen gala's", vindt Kesseler. Beide ondernemers drukken zich voorzichtig uit als het gaat om de verdere aanduiding van de ware identiteit van hun gala's. De kickbokswereld is klein. Je wordt snel verkeerd begrepen. En ze willen 'géén bad blood'!

Kesseler en Manhoef streven in de Sporthallen Zuid naar een zo groot en zo gevarieerd mogelijk publiek. Er zijn 12 toppartijen voor zowel de liefhebbers van keiharde K1 toppers als K1-Max en Muay Thai-adepten. Behalve in de 'Arena', die dit jaar niet doorgaat, is er geen gala dat zo'n spectaculaire programmering heeft neergezet. Naast de aansprekende matches is er het 'avondje-uit-element' waar zowel Showtime als Fighting Stars een groot belang aan hechten om een zo gevarieerd mogelijk publiek te trekken. Ook hanteren de ondernemers een pittige entreeprijs om het ideale segment vechtsportliefhebber te kunnen selecteren. Zonder daarbij hun trouwe publiek uit het Zonnehuis af te vallen.

Het continueren van hun suksesreeks is voor Kesseler en Manhoef de volgende, logische stap voor het ontwikkelen van hun vechtsportmanagement en hun evenementen. Op 5 juni hebben ze hun 'eigen' gala waar de vechters onder hun eigen management, zoals Ricardo van Bos en Joop Beerepoot in de ring staan. Er zijn vergevorderde plannen voor diverse gala's 'buiten' Amsterdam, waarover de ondernemers nog even niet willen uitwijden. Zij willen voorzichtig, stapje voor stapje verder groeien. "We hoeven niet zo hard", verklaart Kesseler. "Wij hebben onze eigen vechters en boven alles wij hebben onze eigen stijl. Door sfeer die we uitstralen komen we als promotor vanzelf boven drijven", sluit ze tevreden af.

Regillo Aaron en Melvin Manhoef, samen in seminars
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.