FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews David Evers voor derde prof partij naar Staredown 5

David Evers voor derde prof partij naar Staredown 5

E-mailadres Afdrukken

David EversEen beetje in de schaduw van Jorina Baars gaat David Evers van Sports Art naar Antwerpen om bij Stardown 5 zijn derde MMA profpartij neer te zetten. Van zijn vorige twee partijen heeft de fysiotherapeut er 1 op KO gewonnen en de ander met een armklem.

David Evers met Jojo

Evers hoopt deze trend voort te zetten. “Ik focus mezelf om de beste te worden, maar ik bekijk het van partij naar partij”, luidt zijn filosofie.

Zijn entree als MMA prof was er één van, donderavond gevraagd en zaterdagavond in de ring. Deze partij op Staredown is eigenlijk een rematch tegen Abi El Khafi. "Ik had hem binnen een minuut afgemaakt. Hij is een brawler, zoals de Amerikanen zeggen. Staand is hij sterk maar op de grond heeft hij geen kans tegen mij. Maar ik houd mijn verwachtingen laag", vertelt Evers zelf verzekerd. Evers vecht tot 75kg. Tot 70 is net te licht. Maar het weltergewicht tot 77 vindt hij het mooiste gewicht. “Je bent snel vergeleken met de zwaargewichten en je hebt voldoende kracht. Weltergewicht is mijn ideale klasse”, besluit Evers.

MMA vechters en trainers van het Den Helderse Sports Art
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.