FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Omar Hanafy, op weg naar It's Showtime

Omar Hanafy, op weg naar It's Showtime

E-mailadres Afdrukken

Op de vraag hoe oud Omar Hanafy is, antwoord hij spontaan met 21 jaar jong. Goed zo Omar, positieve benadering. Omar traint nu 2,5 jaar bij Lucien Carbin. “Ik heb het hier heel erg naar mijn zin”, vertelt Omar me.

Lucien is gewoon een toptrainer en het is hier een top gym”, vertelt het jonge talent verder. “Ik krijg een warm gevoel als ik hier binnen loop. Het is hier gewoon helemaal te gek, ik voel me hier helemaal thuis. Dat is natuurlijk ook heel belangrijk of je ergens met plezier traint. Lucien Carbin is een legende. Hij is een hele lieve man om mee om te gaan, een echte vriend. Hij is grappig en je kan hem alles vragen. Je kan gezellige gesprekken voeren. Je kan advies vragen. Hij verteld gewoon de juiste dingen op het juiste moment.” Kortom Omar heeft het gewoon vreselijk naar zijn zin bij Continental-FFC.

De 21 jarige Omar Hanafy bij Continental-FFC

Ik vraag Omar wat hij van zijn tegenstander vind Ramin Razzai. “Ik heb gehoord dat het een gretige jongen is om te knokken, dat hij fanatiek knokt. Maar ik laat me zeker niet weg slaan. Ik kom net terug, ben lang weg geweest. Ik had een blessure”, Omar vertelt me. Hij had zijn pols gebroken en daar heeft hij een tijd mee rond gelopen zonder dat hij het wist. Daarna is hij geopereerd. Het heeft allemaal heel lang geduurd er zitten ook schroeven in en die gaan er nooit meer uit. Vandaar dat hij er zo,n lange tijd uit is geweest. “Dus dit is echt mijn comeback!, glundert hij. Omar heeft veel vrienden die naar zijn wedstrijden komen kijken, veel fans noem ik ze. Maar Omar noemt ze liever vrienden. En jongens van de gym en hun ouders die ook graag komen kijken. Gelukkig heb ik veel mensen die me volgen. Wij willen ook komen vertel ik Omar om te kijken naar zijn wedstrijd.

Op de vraag wat de sterke punten van Ramin Razai zijn, waar hij het weleens moeilijk mee zou kunnen krijgen verteld Omar me dat hij gehoord en gezien heeft dat Ramin een echte bokser is. Hij probeerd echt dichtbij te komen en dan te kunnen counteren. Dat zijn wel zijn sterke kanten. Op de vraag wat Omar zijn sterkste kanten zijn begint hij te lachen, “dat ga ik niet verklappen want dan maakt ik natuurlijk weinig kans op It's Showtime.

“We gaan het zien op 21 mei in The Sand. Ik zal het zo zeggen, het word een echt spektakel, het word vuurwerk! Ik ben enorm gretig, Ik heb zolang niet gevochten en ik mag eindelijk weer de ring in. En ik mag me bewijzen op It's showtime, eigenlijk komt alles in een keer”. Omar is eigenlijk wel heel snel naar de top geklommen in zeer korte tijd. Hij is opkomende top verbeterd Omar me. Op It's Showtime vechten is niet niks, “ik heb daar heel hard voor getraind. Elke keer in de ring heb ik mezelf bewezen. Nu moet de rest nog zien wie ik ben en wat ik kan. Dat ga ik bewijzen op It's Showtime. We hebben alle vetrouwen in Omar en misschien wordt hij een grote kampioen.

Omar's message to the world is, Peace, Vrede op de wereld, dat is wat ik wil”. Ik wens Omar heel veel succes in zijn verdere carriere en ik bedank hem voor dit interview. Omar hoopt dat wij er ook allemaal zullen zijn en zijn gevecht kunnen meemaken.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.