FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Slamm!! VII “Holland vs Thailand” – 27 mei 2012 – Sporthal Stedenwijk, Almere

Slamm!! VII “Holland vs Thailand” – 27 mei 2012 – Sporthal Stedenwijk, Almere

E-mailadres Afdrukken


Op Zondag 27 mei, 2012 zal Almere wederom het toneel gaan vormen voor de nieuwste editie van “Holland vs Thailand”. Na een periode van afwezigheid zal het concept weer terugkeren op Nederlandse bodem. In november 2009 werd deel VI georganiseerd in de Topsporthal te Almere, waar het publiek kon genieten van een viertal toppartijen, aangevuld met het “Best of Holland” programma.

Anuwat Kaewsamrit kon zijn favorietenrol niet waarmaken tegen het opkomende talent Mootje Khamal en Mosab Amrani die een jaar eerder dé partij van het jaar vocht tegen Anuwat sloeg verrassend Bovy sor Udomsorn neer in de eerste ronde. Voor Thailand eindigde het uiteindelijk toch nog in een gelijkspel. De ongenaakbare Saiyok Pumphangmuang die voor de eerste keer op een Slamm!! evenement vocht zorgde ervoor dat Warren Stevelmans weinig had in te brengen. Een jaar eerder moest Fikri Tjarti tijdens zijn rentree in het muaythai al zijn meerdere erkennen in Saiyok, die op dit moment nog steeds onverslagen is buiten Thailand. Ook de bekende Yodsaenklai Fairtex won in een mooie partij op punten van Khalid Bourdif.

Pre Flyer Slamm 7

In de periode van afwezigheid kreeg de organisatie vaak de vraag voorgelegd wanneer het volgende Slamm!! evenement georganiseerd zou worden. Na een reorganisatie is de samenstelling verandert en heeft men hard gewerkt achter de schermen om weer het concept terug te brengen. Doelstelling was en is altijd geweest om de absolute top uit Thailand naar Nederland te brengen en ze hier op volledig Thaise regels laten vechten tegen Nederlandse opponenten. Zo was het Nederlandse publiek getuige van het gegeven dat Slamm!! de organisatie was die toppers zoals Buakaw por Pramuk, Saenchai Sor Kingstar, Koaklai Kaennorasing, Saiyok Pumphangmuang, Yodsaenklai Fairtex, Anuwat Kaewsamrit, Bovy sor Udomsorn en Samranchai 96Penang voor de eerste keer op Nederlandse bodem promootte. De samenstelling van de Thaise delegatie veranderde door de jaren heen, maar de doelstelling bleef gelijk en het publiek werd getrakteerd op absolute top muaythai partijen. Mede door dit gegeven word Slamm!! door de kenners gekenmerkt als de “liefhebbers”. Niet alleen de Thaise partijen stonden hiervoor garant, maar ook de samenstelling van de overige partijen maakte veel tongen los. Zo is de kraker tussen Joeri Mes en Andy Souwer inmiddels een klassieker geworden. In binnen en buitenland is Slamm!! door deze manier van matchen dé Nederlandse promotor van het full Muaythai geworden.

Win vrijkaartjes!
Voor deel VII die gepland staat in de Sporthal Stedenwijk in Almere is Slamm!! weer enorm veel van plan. Men gaat terug naar de roots, aangezien het eerste Slamm!! evenement hier ook werd georganiseerd waar Marco Pique het op nam tegen Buakaw Por Pramuk. In een uitverkochte zaal zal dit met een dikke matchmaking opnieuw te realiseren zijn. In plaats van de gehele matchmaking te lanceren hebben we deze keer besloten om de bekendmaking van het evenement te combineren met een prijsvraag. Bij deze lanceren we een aantal namen van de vechters van de “Holland vs Thailand” en “Best of Holland” programma’s. Wie de gehele matchmaking , dus degene die de 4 partijen daarmee kan samenstellen van “Holland vs Thailand” wint meteen twee vrijkaartjes. Er zijn dus 12 vechters, waarvan er 4 niet in de “Holland vs Thailand” zullen vechten, maar wel in de “Best of Holland”, om onduidelijkheden te voorkomen. Stel in deze topic dus de lijst samen en wie weet ben je één van de eersten met twee kaarten. De overige liefhebbers kunnen tot 31 maart gebruiken maken van de speciale voorverkooprijs van 32,50. Deze kaarten zijn te verkrijgen via alle filialen van Free Record Shop en online op de Slamm!! Facebook en Mixfight.nl

 

De vechters van Slamm!! VII
Mootje Khamal (Vos Gym/Real Fighters)
Miles Simon (Vos Gym/Real Fighters)
Pornsane Sitmonchai
Ilias el Hajoui (Team Gunyar)
Bovy Sor Udomsorn
Anthony Kane (Team Slamm!!)
William Diender (Bora Gym)
Nonsai Sor Sanyakorn
Giga Chikadze (Georgie)
Saiyok Pumphangmuang
Nieky Holzken (Golden Glory Helmond)
Faldir Chabari (Team Beast of the East)

 

 

 

 

 

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.