FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Europees en wereldtitelgevecht Tisha Balentien [UPDATE]

Europees en wereldtitelgevecht Tisha Balentien [UPDATE]

E-mailadres Afdrukken

Balentien, meervoudig Nederlands jeugdkampioene kickboksen vecht op 5 mei voor de IKF wereldtitel op het Cinco De Mayo Fight Fiesta! in Oakland, USA. De Almeerse van Ropie Gym neemt het op in de IKF BantamJunior gewichtsklasse (50,04 - 52,27 kg) tegen de Amerikaane Katrina Nahe. Het is een belangrijke gebeurtenis want de organisatie heeft zelfs een promo video laten maken.
Inmiddels is Tisha ook Nederlands Jeugdkampioene geworden, wat haar het recht geeft in april in Turkije voor de Europese Jeugd Titel Kickboksen te gaan.

Tisha Balentien tijdens de jeugdkampioenschappen kickboksen in Leeuwarden. Foto, Randy Heyer
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.