FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Push It straalt in Zonnehuis

E-mailadres Afdrukken

Het Zonnehuis in Amsterdam Noord heeft weer een serieuze bewoner. Sharon Dolman, Ali en Pancration hebben de oude Zonnetempel waar menig vechter zijn carrière begon, met hun Push It gala het elan teruggegeven wat er lang aan heeft ontbroken.

Het publiek staat nog steeds dicht op de ring. Maar de 'zaal' en het 'toneel' zijn definitief aan de vip's gegeven. De zaal was vanaf het begin tot de nok gevuld en de Matchmaking van vóór de pauze, een mix van local hero's en echte talenten zorgden voor een ongekende sfeer.

Winnaar Zeppo Vrede met links trainer Harry Beerepoot en recht Gabin Vrede

Neem de partij tussen Zeppo Vrede van Team Boot, die Abbadi in de tweede ronde KO sloeg. “Ik had deze overwinning hard nodig”, bekende Zeppo na afloop. “Ik was de laatste tijd niet meer zo gemotiveerd aan het trainen, maar dat wordt nu anders”, zei de winnaar twijfelend tussen een frisdrank en een wiskey, zeker toen ook teamgenoot Swen Twisk na Medische Interventie had gewonnen.

Team Amrani en TopTeam Beverwijk brachten een stel vechters waar we zeker meer van gaan horen.

Talent Samir el Jout, rode hoek was toch niet in de vorm om Hamir te verslaan.

Samir el Jout van Team Amrani leverde een fantastisch gevecht, maar tegenstander Hamid gaf geen krimp. Hamid probeerde zijn overwicht vanaf de eerste ronde uit te bouwen. Maar de potentie van Samir was duidelijk. De jonge vechter van Amrani moest zijn publiek echter teleurstellen. Hij verloor terecht de partij. Het was de tol die hij moest betalen voor zijn tweede macht binnen zes dagen.

Wesley Douwes, rode hoek, na anderhalf jaar weer terug in de ring

De negentien jarige TopTeam knokker Wesley Douwes, broer van..., keerde na anderhalf jaar terug in de ring. Een gebroken neus en drukke werkzaamheden waren debet aan zijn afwezigheid. Maar deze overwinning smaakt naar meer, vergeten zijn de vorige nederlagen. “Ik heb nu mijn eigen ding gedaan. Ik drukte hem steeds naar achter. In de derde ronde waren we beide bekaf maar ik wilde laten zien dat ik deze partij wilde winnen.”

Beztati wint belt van de WMTC

De toppartij was het Nederlandse WTCA titelgevecht tussen twee zeer talentvolle jongemannen, Kurtach en Beztati. Van de 14 jarige Pancration vechter kennen we de taktiek, wachten. Kurtach ging ook direct in de aanval en bleef in een hoog tempo draaien. Maar toch vanaf de vierde ronde was het Beztati die in de slagenwisseling als beste eruit kwam. “Kurtach was kleiner dan ik. Hij wilde veel boksen maar ik hield hem met afhouders op afstand en probeerde met opstoten en vooral trappen punten te maken”, vertelde de jonge champ Beztati. En hij voegt daar aan toe,“Ik neem nooit een afwachtende houding aan. Ik observeer mijn tegenstander gewoon heel goed voor ik in actie kom.” Voor de pauze had het Push-It-Team al een top gala geproduceerd.

De jongste Manhoef, rode hoek wint op TKO. Het is gewoon genetisch bepaald, zei de vader na afloop
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.