FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Voorproefje Badr Hari

E-mailadres Afdrukken

De drommen fans die op de openbare training van Badr Hari waren af gekomen werden niet teleurgesteld. De topvechter liet een hele middag zien dat hij in topconditie verkeerde. Dus niks geen handblessure. En hij nam de tijd om met zijn fans op de foto te gaan.

Openbare training Badr Hari en Mike. Foto: Ben Pontiers

Rond één uur stond het zwart van de fans, die geduldig wachten tot de deuren van Mikes Gym in Oostzaan zouden opengaan. Zie twitpic. Hoewel de fans naar binnen konden, leek de rij maar niet kleiner te worden. Badr is populair dat was de liefhebbers bekend. Waarschijnlijk was dat niet bekend niet bij een ijverige gemeente ambtenaar die zich rond drie uur meldde naar aanleiding van 'veronrustende telefoontjes' en hij wilde 'zekerheid' van Mike zelf dat alles ordentelijk zou verlopen. Maar het was loos alarm, de middag verliep uitbundig en vlekkeloos.

500+ fans hadden zich rond de ring verzameld. Foto: Ben Pontiers

De 500+ fans hadden zich rond de ring geschaard en waren op de fitnesstoestelen geklommen om niets te hoeven missen van deze unieke openbare training. De pro's met grote camera's en dito lensen hadden het moeilijk een gaatje te vinden om een foto van Badr voor de grote bladen te maken. De meiden van Marokko Community hadden verwacht hun Marokaanse held een middagje rustig te kunnen interviewen. "Badr is een belangrijk rolmodel voor de Marokkaanse jeugd", wisten ze te vertellen. Maar deze zaterdagmiddag was voor de fans. En om aan iedereen te laten zien dat de vechter klaar was voor zijn laatste gevecht in Leeuwarden.

Display of Power. Foto: Ben Pontiers
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.