FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Nieuw Dames Toernooi op 25 september

Nieuw Dames Toernooi op 25 september

E-mailadres Afdrukken

Op zaterdag 25 sept. a.s organiseren de Fightmasters in Almere een All Ladies Toernooi dat behalve een B toernooi ook een aantal stevige A partijen zal laten zien. Fightmasters hebben besloten hun toernooi op de kalender zo ver mogelijk van het succesvolle Girl Fights Only evenement te plaatsen.


De Fightmasters matchen op de 25ste september drie dames A partijen. En voor het B toernooi komen onder anderen Sanne de Ruiter (Team Pinas), Sarah Debaieb (Team Simson) en Kristie Ooms in de ring. Het is een 8-mans toernooi waarvoor nu al overweldigende belangstelling is.

Kringen rond de Fightmasters laten doorschemeren dat er zich al een belangrijke sponsor voor het toernooi, dat gedoteerd is met een hoofdprijs van €750,=, gemeld heeft.

Naast het All Ladies evenement continueren de Fightmasters hun twee andere Almeerse gala's, te weten het Fightmaster gala op 8 mei aanstaande met zowel vijf heren B als A partijen. In dit gala zitten ook enkele dames B partijen, waaronder de partij tussen Denise Kielholtz (Day's Gym) en Sarah Debaieb (Team Simson). Het is de rematch van hun gevecht van het Girls Fight toernooi van 2009.

En daarnaast continueren ze ook het Fightmaster Jongeren Toernooi op 24 oktober 2010. Vorig jaar kreeg de winnaar van dit Jongeren Toernooi een plaats in het daarop volgende Slamm Gala.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.