FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Bijnaar groeit in Nieuwegein

Bijnaar groeit in Nieuwegein

E-mailadres Afdrukken
Bijnaar en Van der ZaanFelicity Bijnaar (Harvey’s Center) groeit in haar C partijen. Dat liet ze vooral zien in de eerste twee rondes van haar match, tevens de belangrijkste damespartij van No Limit Soldiers in Nieuwegein.
In de eerste ronde vocht Bijnaar als nooit te voren,

waarbij ze liet zien technische zeer begaafd te zijn. Weg waren daardoor de pijnlijke momenten van haar eerste C partij tegen de veel ervarener Denise Kielholtz op Dangerzone. In de tweede ronde wist Ester van der Zaan (Team Edhardt) met harde slagen goed terug te komen. Bijnaar moest in de verdediging. In de derde ronde leek Bijnaar alles weg te geven. Van der Zaan joeg haar door de ring. Maar het werd een Onbeslist. Over die verloren derde ronde zei Bijnaar na afloop. “Ik kreeg het benauwd van de hitte. Je weet in je hoofd wel wat je moet doen, maar mijn lichaam kon niet meer.”
De Nieuwelingen partij tussen Mandy van Eijk (Colosseum) en Wieteke Wormgoor (Team Relex Amersfoort) was binnen één minuut beslist toen Wormgoor’s trainer Lex de Groot de handdoek in de ring gooide. “Ik herkende haar niet meer, ze was helemaal dicht geklapt.” De achttien jarige Van Eijk was heel verbaasd over het snelle einde van de partij. “Ik gaf haar een paar stompen en toen had ik haar, “zei de directiesecretaresse-in-opleiding na afloop.
In de Jongeren partij tussen Souraya Bounida (MTC van Dams) en Sertab Koca (Team Gunyar) denderde Koca over haar tegenstander die tenslotte door de scheidsrechter in bescherming genomen wordt.
Het zit op dit niveau deze avond wel goed met de kickboks meiden. Maar trainer Bijnaar (Harvey’s Center) waarschuwde, “Talent is tijdelijk, laten we kijken wie er over vijf jaar nog over is.”
 
Voor meer foto's, ga naar Foto Reportages of klikt voor deel 1, voor de pauze, hier en voor deel 2, na de pauze, hier.
Voor een verslag van de herenpartijen, klik hier
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.