FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Errol Koning komt van ver

Errol Koning komt van ver

E-mailadres Afdrukken
Errol Koning (Rope Gym) heeft een fraaie zeg geboekt op Marion Schouten (Van Os Gym). Koning moest van ver komen. “Het was zwaar,” verklaarde hij na afloop.
 “Ik heb zeven maanden geleden mijn pols gebroken, dat is een bittere pil geweest. Ik moest nu in deze eerste partij heel diep gaan. Ik probeerde zijn hoge trap voor te zijn met mijn jabs.”

“In de vierde en vijfde ronde zakte hij even in, maar Errol is schrp gebleven, “vond trainer Ropie. Op 21 november staat de volgende partij voor Koning te wachten.

Voor Schouten zat er niet meer in. “Het ging niet wat ik wou doen. Ik wilde hem opjagen en afmaken met een low kick. Ik ging voor de KO, maar die kwam maar niet.” Schouten vecht zes juini in Volendam.  
 
 

Voor meer foto's van deze partij klik hier
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.