FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Orinta van der Zee is T2F Ladies Champ

Orinta van der Zee is T2F Ladies Champ

E-mailadres Afdrukken
Orinta van der Zee (Vos Gym) is de eerste Time2Fight Ladies Champion en niet de gedoodverfde Jorina Baars (Team Schreiber). "Jorina is zwaar gepikt op punten", zo verwoordde Irma Verhoef de teleurstelling van de vechtster uit Den Helder. Zie ook de videoclip van de Semi Final en de Final.


Klik hier voor de videoclip van de 2 Halve Finales. En klik hier voor de videoclip van de Finale.Het viermans toernooi dat Clyde Petres in zijn hoofd had, heeft niet teleurgesteld. In de drie partijen is keihard geknokt door de dames. De Semi Finals hadden een min of meer verwacht verloop. Najat Hasnouni kwam veel te kort tegen Baars. In de andere partij kon Van der Zee het goed bolwerken tegen Hatice Ozyurt die met een ernstige blessure aan naar knie moest opgeven.

De finale tussen Baars en Van der Zee ging over vijf rondes van 3 minuten en was een stevige partij, waarbij niet duidelijk was wie ging winnen. Tenslotte koos de jury Orinta van der Zee als winnares.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.