FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Lady-fighters Post, Ozyurt en Fontijn tekenen bij Dennis Coelingh

Lady-fighters Post, Ozyurt en Fontijn tekenen bij Dennis Coelingh

Dennis Coelingh van BCIP-trainingen maakt sponsoring nu formeel. En hij brengt daarmee het sponsoren van Lady-fighters naar een hoger plan. Bureau Coelingh Interim Professionals BV (BCIP) uit Hoogeveen sponsort nu alweer een paar jaar enthousiast in het kickboksen en boksen, met name de dames.

Afgelopen dagen heeft Dennis Coelingh veel zaken geformaliseerd. Met name de individuele sponsoring kon binnen de vechtsport een grote sprong maken. Veel sporters hebben een mondelinge overeenkomst met een bedrijf die ze in van alles en nogwat voorzien, maar omdat alles mondeling gaat geeft dat ruimte voor ruis. Dat wordt nu voorkomen. Een getekend contract door beide partijen zorgt voor absolute duidelijkheid en geeft ook het vertrouwen aan de sporters dat het bedrijf gegarandeerd naast de sporters blijft staan en geeft de verplichtingen van beide partijen duidelijk weer.
“Wij zijn bijzonder trots op de dames die nu alvast getekend hebben en er volgen er meer", laat Coeling weten. De Lady-fighters waar het nu om gaat zijn: Marieke Post, A-klasse kickboksen, Hatice Ozyurt, A-klasse kickboksen en MMA en Nouchka Fontijn, A-klasse Boksen, Olympisch boksteam.

Links, Marieke Post. Rechts Hatice Ozyurt

Marieke Post die de laatste keer tegen Jaleesa Alfons uitkwam overwon de laatste glorieus met een  KO door een highkick en gaat nu voor vijf maanden ons land vertegenwoordigen in Afganistan. In oktober komt ze terug en zal dan zeker schitteren op het gala in Den Helder op 12 November.

Hatice Ozyurt heeft kort geleden een World Champion Belt gewonnen in Dubai en is op 12 mei a.s. te bewonderen op Its Showtime in Belgie. Hatice heeft 69 partijen op haar naam staan en is in binnen en buitenland een veelgevraagde naam.

Nouchka Fontijn, zit in het Olympisch Boksteam en heeft het afgelopen jaar vele landentournooien gevochten en heeft doorlopend zilver en goud meet naar huis genomen. Momenteel is ze in China en komt ze uit op de Wereldkampioenschappen. Belandt ze bij de top 3 van Europa, dan heeft ze definitief haar ticket voor de Spelen in Londen te pakken.

Coelingh heeft nog meer pijlen op zijn boog. Hij verwacht niet alleen met nog een aantal dames een contract te sluiten, maar ook met een bekende Gym. Daarover zal BCIP binnenkort een nieuw persbericht uitbrengen. “Voor ons als BCIP is het een klare zaak om dames van dit formaat binnen te halen” aldus Coelingh. "De dames komen indien gewenst graag een workshop namens BCIP geven op uw bedrijf en uw medewerkers een top les geven", vult Coelingh desgevraagd aan. Voor meer informatie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dennis Coelingh.

Nouchka Fontijn
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.