FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Hron, winnaar door ijzersterke conditie

Hron, winnaar door ijzersterke conditie

E-mailadres Afdrukken

Foto Harmen BakkerMain Event van Amsterdam Fightclub 2e edition, was het 4 mans tournament.

Het toernooi gaat tussen 4 giganten namelijk: “Brain Douwes, Anderson Silva, Benji Zimmerman en Thomas Hron.

De eerste partij gaat tussen Brain Douwes en Anderson Silva, Het initiatief ligt in handen van Brain Douwes die met zware mokerslagen Silva te lijf gaat, alleen krijgen de stoten geen follow up door een trap. Silva is een man van de counter hij probeert de stoten van Brain te pareren. De jury besluit dat er na drie ronden geen winnaar is en in de vierde en laatste ronde geeft Silva vol gas en neemt het initiatief in handen. Brain Douwes heeft te veel kruit verschoten in de drie voorgaande rondes en verliest zo de partij. De eerste finalist is bekend: Anderson Silva. Ik baal eigenlijk wel van, ik had echt wel gedacht dat ik na drie rondes de winaar zou zijn aldus Brain Douwes die ik na de partij sprak.

 

In de partij tussen Zimmerman en Hron is het eigenlijk eenrichting verkeer, Hron wals als een dieseltrein over Zimmerman heen die in de drie rondes geen enkel wapenfeit in de strijd kan leggen om het tij te keren. De finale is dus Silva vs Hron.

 

 

In de finale toont Hron dat hij een ijzersterke conditie bezit, drie rondes lang bestormt hij Silva met stoottrap combinaties, Silva moet veel incasseren maar krijgt na de drie reguliere rondes een herkansing in een extra ronde. Hron heeft zich echter zo goed voorbereid dat hij ook in de extra ronde heer en meester is en ook het toernooi op zijn naam schrijft. 


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.