FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Aussi vermorzelt de Koning

Aussi vermorzelt de Koning

E-mailadres Afdrukken

King moet incasseren tegen AussieVoor de partij tegen Aussie had de Amsterdam Fightclub, de nummer 1, Thai van dit moment gecontracteerd, Wehaj King. Voor aanvang van de partij sprak ik de trainer van King, die heilig overtuigd is dat zijn pupil met de vacante EMTA wereldtitel naar huis gaat. King is wel onder de indruk van het niveau, de entourage en het show element dat wij bij gala´s de revue laten passeren.

 

 

 

 

 

De Thai komt op zonder Mongkon en doet voor het gevecht ook geen wai kru. De eerste ronde opent Aussi furieus en zet King direct onder druk met stoten en trapcombinaties. De Thai neemt alles gelaten en probeert met counters en knieën Aussi van zich af te houden. In de tweede ronde zien we duidelijk dat King is gesommeerd door zijn trainer om meer agressie te tonen en af te stappen van de slow start. King gaat nu het gevecht aan met Aussi die inmiddels in zijn element is. Na een snoeiharde rechtse hoek van Aussi gaat King neer en kan na de tien tellen niet meer opstaan. De dokter moet er aan te pas komen met wat vlugzout om King weer bij positieven te brengen. 


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.