FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Atty Göl bestolen in Almelo

Atty Göl bestolen in Almelo

E-mailadres Afdrukken

Het Main Event van Fighters Delight op Stille Zaterdag in Almelo was de partij tussen Kleine Mo (FC van Dams) en Atty Göl (Team Beast of The East). Een partij die anders had moeten eindigen, dan met het overhandigen van de hoofdprijs aan Kleine Mo.

 

 

 

 

 

Kleine Mo vs Atty Göl in Almelo 

Kleine Mo was door de bel van de eerste ronde al gered voor de ‘acht tellen’. De bel van de tweede ronde maakte géén eind aan de slagen wisseling tussen de twee opponenten, waarbij Kleine Mo nogmaals naar het canvas ging. Göl was na de bel doorgegaan, zou de verklaring zijn en was daarmee gediskwalificeerd.

 

Een van Göl’s trainers deed in de kleedkamer zijn best door beurtelings zijn ontroostbare pupil op zijn schouder te laten uithuilen, om daarna diens woede over het onrecht wat hem was aangedaan te beteugelen. “Ze waren in de hoek bezig hun actie af te maken. Géén van beide deden ze hun handen naar beneden toen de bel ging. Toen had de scheidsrechter er tussen moeten komen,” verklaarde  de trainer.

 Kleine Mo vs Atty Göl in Almelo

De partij was afgesloten over 5 X 3 minuten. Kleine Mo leek aan het begin van de match onder de indruk was van de ambiance die gemaakt werd door de vele fans van Local Hero Atty Göl.  In de eerste ronde kan Kleine Mo bijna geen stand houden tegen Göl. In de bel wordt hij getroffen door de knie van Göl en zakt langs de touwen naar het canvas. Kleine Mo herpakt zich in de tweede ronde, zoek de aanval, tot hij in de bel wéér in het stof moet bijten.

 Kleine Mo vs Atty Göl in Almelo

Kleine Mo blijft lang liggen, er ontstaat een debat tussen de officials en de hoek van Göl. “Bonjasky sta op!,” wordt er vanuit de zaal geroepen. De fans van Göl zijn boos want ze voelen dat hun favoriet niet als winnaar uit de bus zal komen. Als ringspeaker Tom Wesslink, die de hele avond al een uitstekende job heeft gedaan, de zaak komt uitleggen, wordt hun vrees bewaarheid. Ook organisator Stephen Cooke klimt in de ring om te vertellen dat hij het niet eens is met de beslissing. De spanning in de sporthal is even te snijden maar de fans van Atty Göl, boos en teleurgesteld, gaan nooit over de schreef.

Kleine Mo vs Atty Göl in Almelo

Göl verbijt zich in de kleedkamer. “Kleine Mo wilde gewoon niet verder. Maar dat geeft niet, de re-match is op 9 mei in Brummen,” zegt hij sportief.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.