FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Scorpio Gym, 10 jaar

Scorpio Gym, 10 jaar

E-mailadres Afdrukken

Stephen Cooke viert in Almelo met Scorpio Gym zijn 10 jarig bestaan. De festiviteiten begonnen gisteravond met de verkiezing van de beste vechter van de gym, Malik!

Malik Kysho, meeste punten gescoord als wedstrijdvechter van Scorpio Gym
en uitgeroepen als beste vechter van de sportschool. Links jubilaris Stephen Cooke

In juni is bestaat Scorpio Gym 10 jaar. Plannen voor dit jubileum jaar houdt de sympathieke ondernemer Stephen Cooke nog even onder de pet. Veel hangt af van de welwillendheid van de gemeente, die vorig jaar een stokje stak voor Kickboks- & Muay Thai evenement. Ondertussen zullen zijn dames vechten op de Valentine Edition van Girl Fight Only op 12 februari in Wormer. Jaleesa Alfons vecht een A-partij tegen Mariek Post (SportsArt). En Arev Tasirmaz vechte een B-partij tegen Allison Klok (Kops Gym).

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.