FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's KO, winst Charkaoui in Barcelona

KO, winst Charkaoui in Barcelona

E-mailadres Afdrukken
In een oude sportzaal in Barcelona vond op zaterdag 9 mei het spektakel Catalunya vs Holanda plaats.
De opkomst viel tegen maar de spanning zat er snel in en de gemoederen liepen soms hoog op. Acht Nederlandse vechters waren naar Spanje afgereisd voor dit Slamm Event. Een van de Hoogstandjes van de avond is toch wel de partij van Mohammed Charkaoui tegen Javier Rodriquez Kuky
Deze partij is de eerste van de avond waarbij ellebogen zijn toegestaan.

Rodriquez vertelde enthousiast  dat hij veel voor deze partij moest afvallen. Toch voelt hij zich goed en zal er hard voor strijden. Hij kijkt ernaar uit.
In de kleedkamer zegt Charkaoui bescheiden dat hij hoopt te winnen. Wel bekend hij dat hij er na zijn laatste partij niet echt voor getraind heeft. 

Na de traditionele Thaise dans van Rodriquez Kuky zat de zaal in spanning af te wachten wat deze partij met zich zou meebrengen.
De partij is nog niet begonnen of Mootje neemt de touwtjes in handen. Als snel worden de eerste 8 tellen  aan Rodriquez Kuky gegeven.  Nog voordat de Spanjaard iets kon doen sloeg Charkaoui weer toe en wederom werden de acht tellen gegeven. Rodriquez vocht dapper terug, met een enkele beenveeg bracht hij Charkaoui uit balans. Even leek het erop dat Rodriquez terug kwam. En toen ging de bel.

De tweede ronde was nog niet van start of Charkaoui komt met een ijzersterke boks combinatie. Een Rechter Cross op de kaak van Rodriquez eindigde de partij in een flinke KO. Het Nederlandse publiek is uitzinnig door deze prachtige en snelle overwinning van Mo Charkaoui. Maar ook aan de Spaanse zijde werd deze mooie strijd gewaardeerd.


Nadat Rodriquez eindelijk bij was gekomen en hij de ring verliet drong  alles tot hem door. Hij werd woedend en onder begeleiding van de beveiliging naar de kleedkamer gebracht. Charkaoui vertelt stralend dat hij bij eerste 8 tellen al wist dat de partij voor hem zou zijn.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.