FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Beztati wint UMC titel van Oosterling

Beztati wint UMC titel van Oosterling

E-mailadres Afdrukken

Het jeugdtitel gevecht van Next Generation Warriors 3, de UMC Nederlandse titel -40 kg gaat tussen Tyjani Beztati (Pancration) vs Andy Oosterling (FFC). Oosterling is de huidige titelhouder. Dit zijn twee jonge vechters die serieus hard aan de weg aan het timmer zijn om later een prof carrière te verwezenlijken. 

 

 

 

 

In de eerste ronde neemt Oosterling het initiatief door zijn tegenstander achteruit te drijven met stoten en daarna de clinch op te zoeken en zijn tegenstander te bestoken met knieën. Beztati vindt pas later een in het gevecht een antwoord op de aanvalsdrift van Oosterling. Elke keer als Oosterling in komt stapt hij handig weg komt dan na met een stoot of stopt hem af met een lowkick. Oosterling blijkt geen antwoord te hebben en geeft zo de partij uit handen.

De winnaar en nieuw Nederlands kampioen -40kg Tyjani Beztati.


Beztati, “Ik ben erg blij en dit is al weer mijn derde titel. De partij liep lekker, Ik ga er altijd van uit dat ik ga winnen. Ik wist dat ik Andy met lowkicks kon afstoppen en dat ik hem zo uit zijn ritme halen.”

 

Oosterling, “Ik had meer punten moeten maken, nu is het terug naar de sportschool en nog harder trainen. Ik vond mijn tegenstander wel erg wild.” En dat wordt beaamd door zijn trainer Lucien Carbin.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.