FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Stefan Struve wint UFC met Body Triangle met Rear Naked Choke

Stefan Struve wint UFC met Body Triangle met Rear Naked Choke

E-mailadres Afdrukken
Stefan Struwe wint van Denis StojnicOp zaterdag 13 juni werd er voor de eerste maal een groot UFC evenement op het vaste land van Europa georganiseerd. Dit evenement, bij iedereen al wel bekend denken wij, werd in de Lanxess Arena te Keulen gehouden. De Duitse pers en media zaten er met hun vooroordeel boven op iets waar wij als team eigenlijk geen boodschap aan hadden. Stefan Struve (Team Schreiber) stond in deze line up om hier zijn tweede wedstrijd van zijn contract van vier te vechten. Belangrijk, want mocht hij deze match tegen Denis Stojnic (Golden Glory) verliezen zou zijn contract verscheurd worden. Iets om keihard voor te trainen wat hij in de aanloop naar deze wedstrijd ook gedaan heeft. Een zaal die uitverkocht was tot de nok waar minimaal een mannetje of 16.000 in zat. Een goed gevoel om daar te mogen rondlopen met je vechter. Een dag voor de wedstrijd was de weging in een gedeelte van de zaal waar ook het evenement de volgende dag gehouden zou gaan worden. Bij de weging was er ongeveer 1500 man publiek . Stojnic, de tegenstander van Stefan kon zich aldaar helaas niet gedragen en gaf Stefan een duw en schreeuwde hij een aantal ziektes naar Stefans hoofd.

Vreemd en niet erg sportief is mijn mening. Richting kooi op de dag van het evenement stond het kippenvel op de armen. De eerste ronde was Stefan iets te afwachtend waar hij niet echt bij in gevaar kwam, maar wel een vervelende scheur op liep in zijn voorhoofd die behoorlijk bloede. Tijdens deze eerste ronde werd de wedstrijd een aantal malen stil gelegd zodat de dokter even een blik kon werpen op de ontstane snee. Ondanks al het bloed vonden de doktoren de snee niet erg genoeg om de wedstrijd te staken.


In  de tweede ronde kwam Stefan perfect terug en wist hij meerdere goeie posities op de grond te creëren om een goeie choke aan te zetten. Door al het bloed uit Stefan zijn voorhoofd kon hij geen goed klem aan zetten  door de glibberigheid die was ontstaan. Uiteindelijk kwam Steef in een goede back Mount waarbij hij een perfecte body triangle kon aanzetten en de tijd kon nemen voor een goede rare naked choke waar zijn tegenstander op af moest kloppen. Een enorme blijdschap in onze hoek en op naar de volgende UFC wedstrijd !!!
Die volgende wedstrijd is of in oktober in Manchester of in november in Dublin.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.