FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Farhou UMC Jeugdtitel op Slamm

Farhou UMC Jeugdtitel op Slamm

E-mailadres Afdrukken

Guillermo Valpoort (Team Slamm) vs Nader Farhou (Pancration)  Nederlands titelgevecht. jeugd UMC. 63.5 KG

De vechters zijn geen vreemden voor elkaar vroeger hebben ze zelfs met elkaar getraind.

Nader begint furieus en zet Guillermo vanaf meet af aan onder stevige druk.


Nader bestookt Guillermo met kamikaze zwaaistoten en deze treffen doel. Guillermo heeft geen antwoord op de aanvalsdrift van zijn tegenstander en probeert door ook onbesuisd zwaaistoten te lanceren enig wapenfeit in de strijd te gooien. Maar dit is niet het spelletje van Guillermo die het juist altijd van zijn overzicht en goede timing moet hebben. Drie rondes lang is het een eentonig schouwspel met een furieus aanvallende Nader en Guillermo die achter de feiten aanloopt.

Nader wint de partij en is tevens Nederlands Kampioen.

 

Guillermo, "Ik ben wel tevreden over mijn prestatie, oke ik heb wel verloren. Ik zie het als een leerproces ik ben nog jong ik heb nog een hele carrière voor mij liggen. Ik had gewoon mijn eigen gameplan moeten vechten en ik moest mij niet verleiden om met hem mee te gaan vechten. Ik vond het wel jammer dat Marco Piqué er niet was. Anthony Kane heeft mij goed bijgestaan en gaf mij zelf in de rust een vermanende tik om mij weer op scherp te zetten. Op naar de volgende partij."

Nader Farhou, "We kennen elkaar goed maar als ik in de ring stap telt dat niet, de knop om naar zakelijk en na de partij zijn wij weer vrienden. 

Ik ben blij dat ik de titel heb gewonnen, het is toch een erkenning dat je iets hebt bereikt in de sport. Dit was mijn laatste partij met bescherming na de zomer maak ik de overstap naar de nieuwelinge klasse."


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.