FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Ramzi "Le professeur" Tamaditi

E-mailadres Afdrukken

Ramzi "Le professeur" Tamaditi neemt het 12 september op tegen Imro Main op het 'It's Showtime' gala in Amsterdam. Tussen twee trainingen door een kort interview met Ramzi.


Question: “Nog ruim een maand en dan jouw debuut op een Showtime evenement, spannend?”
Answer: Ik heb er wel ontzettend veel zin in en een partij tijdens It’s Showtime is natuurlijk wel iets anders dan een willekeurige partij in een kleine zaal of sporthal. Ik zie het als een mooie kans om mijzelf te laten zien aan het grote publiek.

Q: Imro Main, wat weet je over Main?”
A: Een ervaren vechter die flink wat partijen achter zijn naam heeft staan en al lange tijd net tegen de top aan zit, heeft toch al op en aantal grote gala’s gestaan.

Ramzi "Le professeur" Tamaditi

Q: “Wat voor partij gaat het worden?”
A: Ik heb geen glazenbol, ik heb respect voor Main, ik train hard en ik hoop dat we samen een mooie partij neer gaan zetten. Dat is toch waar de mensen voor komen.

Q: “De laatste maand van de voorbereiding valt samen met de Ramadan, nu hoor ik voetbaltrainers wel eens zeggen dat spelers die aan de Ramadan doen vormverlies ondervinden, heb jij last van de Ramadan?”
A: Het is een gegeven waar ik mee moet dealen, natuurlijk is het niet ideaal vooral omdat de trainingsintensiteit juist nu opgevoerd gaat worden. Ik ben opzoek naar een sponsor die mij van voedingssupplementen kan voorzien, dus bij deze…..


Ramzi Tamaditi

Q: “Vanwaar jouw bijnaam ‘Le Professeur’ je komt toch niet uit Frankrijk of Algerije en een universitaire studie heb je geloof ik ook niet gevolgd?”
A: Bijnamen die krijg je, het is iets waar anderen mee aankomen. Ze noemen mij ook wel eens de Johan Cruyff van het kickboxen (lach) ik kan mijn partijen lezen en ik hecht veel waarde aan mijn techniek.

Q: “Ja die techniek heb ik eerder over jou gehoord, maar ik heb laatst jouw partij tegen Krueger gezien en ik moet zeggen dat jouw stoten erg hard lijken, dus het is niet alleen techniek…”
A: Mike.. Tyson.. (lach) het gaat om de combinatie techniek, kracht en zeker ook mentaal.

Q:“ Met dat mentaal wil ik nog even terug komen op jouw partij tegen Imro Main in combinatie met It’s Showtime, voelt dat anders dan bij voorgaande partijen?”
A: Voor elke partij moet je jezelf gewoon goed voorbereiden dus dat is niet veel anders.

Ramzi Tamaditi in de ring

Q:“ Dat bedoel ik niet echt, ik heb het meer over de eventuele mentale druk.”
A: Druk? Welke druk? Zin! Ik heb er gewoon veel zin in!

Q: “Een partij tijdens It’s Showtime staat natuurlijk wel erg mooi op je C.V.”
A: Zeker het is toch ook een stuk erkenning, ze vragen daar geen koekenbakkers om te vechten.

Q:“ Wat is eigenlijk jouw doel?”
A: Om zo goed mogelijk te worden.

Q:“ Japan?”
A: Oh laat ik mij eerst maar focussen op mijn eerst volgende partij. Maar sorry ik moet afbreken ik stap op mijn scooter en ga naar…..

“Bedankt, en succes!”
Geen dank… oh ja via mijn website kan je mij bijna dagelijks volgen, ik heb het twitteren ontdekt (lach).

Foto's van Eric van Nimwegen

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.