FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Aussie sloopt arrogante Imro

Aussie sloopt arrogante Imro

E-mailadres Afdrukken

Het Main Event van het uitstekend georganiseerde Beatdown gala in de afgeladen Bijlmer Sporthal was de partij tussen Imro Main van FF Carbin en Aussie Ouzgni van Top Team Beverwijk. Aussie overklaste Irmo op alle fronten en liet zien wat een moderne vechter in huis moet hebben om een partij te winnen.

 

 

 

 

In de kleedkamer van Top Team Beverwijk verklaarde Aussie na afloop. “Mijn trainers hebben hem goed bestudeerd en speciaal voor deze partij hebben we op kracht en explosiviteit getraind. Ik kreeg in de eerste ronde steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben niet op een KO uit geweest, want ga je als een wilde achter hem aan en dan loop je de kans op een stoot van hem te lopen. Uit mijn hoek riepen ze dat ik low kicks moest blijven maken en dat heb ik gedaan.” En voegt trainer Hans Nijman er aan toe, ”Aussie heeft de wedstrijd vanaf het eerste moment af gecontroleerd.”

Anders was het bij FF Carbin in de kleedkamer. “Niet alles lukte vandaag. Je kunt niet alles winnen, dat moet je accepteren,” typeerde Main’s slappe verweer ook ná de wedstrijd.

 

Snelheid, souplesse en werklust waren de eigenschappen die Aussie tegenover de afwachtende arrogante stijl van Imro Main zette. Main wachtte op die ene kans om zijn verwoestende hoek te plaatsen. Aussie benutte elke kans om Main te slopen.

In de eerste ronde kon je de afwachtende tactiek van Imro Main nog wel begrijpen, hoewel Aussie met stoten en kicks, punt na punt scoorde. In de tweede ronde werd het erger voor Imro die nog steeds stond te kijken alsof hij de wedstrijd met één machtige rechterhoek zou kunnen beslissen, terwijl zijn ogen steeds glaziger werden door het niet aflatend gebeuk van Aussie. Het was inmiddels stiller geworden in Imro’s hoek waar trainer Lucien Carbin en ringman Tyrone Spong met ergernis keken naar onvermogen van Imro “Murder” Main om tegengas te geven. In de derde ronde ging Aussie door met het slopen van zijn tegenstander die niet meer besefte hoe beroerd het met hem ging, lang voordat hij voor de derde keer neer ging. Prima winst voor Lhoucine 'Aussie' Ouzgni.

 

 


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.