FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Kickbokssponsor BCiP ongerust

Kickbokssponsor BCiP ongerust

E-mailadres Afdrukken

Sinds de opmerkingen van de Amsterdamse burgemeester Van der Laan over malafide praktijken rond enkele kickboks gala's en de daarop volgende politie sweep bij de PTA krabben een aantal sponsors waaronder BCiP en promotoren zich flink achter de oren.


Maikel Polanen van Slamm werd al de week vóór Memento Mori plat gebeld door allerlei gemeentelijke instanties over de 'bedoelingen' van het gala. En de stortvloed van negatieve publiciteit lijkt niet te stoppen. Vraagtekens zijn er door deze onrust ook bij een kersverse sponsor als BCiP in de persoon van Dennis Coelingh bij zijn sponsorschap die grote gevolgen kan hebben voor kleinere gala's en beginnende vechters.

Sponsor Dennis Coelingh van BCiP met Denise Kielholtz en Sarah Debaieb

Zijn pleidooi komt recht uit het hart. “Neem de foute gala’s onder de loep. Het overgrote deel van deze sportbranche heeft alleen maar met de sport te maken. Het zijn mannen en vrouwen die met passie dagelijks en wekelijks met enorm veel onderling respect trainen,” zegt Coelingh gepassioneerd.

BCiP is een opleidingsinstituut en detacheerder dat met succes naamsbekendheid en B2B opdrachten realiseert via het netwerken tijdens gala’s. "BCiP sponsort vanaf november 2009 de sport in het klein”, legt Coelingh uit. “In Drenthe waar ons kantoor gevestigd is sponsoren we een enthousiaste Kickbox school, Muay Tai Hoogeveen. En sinds kort Simsons Gym uit Almere. Daarnaast sponsort BCiP verschillende vechters individueel zoals Denise Kielholtz en Sarah Debaieb. Dit bevalt beide partijen erg goed. Wij verzorgen voor de materiële zaken van de sporters. En als tegenprestatie participeren de sporters in onze workshops, waar ze bovendien goed voor betaald krijgen. Géén gedoe, alle werkzaamheden gaan met nota's.”

Aan deze goede samenwerking lijkt nu onder druk van de negatieve publiciteit een eind te komen. “Indien de negatieve tendens zich doorzet, zullen de sponsoren zoals wij af gaan haken omdat we geen slechte naam willen krijgen. Dat kan erg nadeling voor de sporters uitpakken”, constateert Coelingh. De harte kreet naar pers en bestuurders van deze positieve sponsor is dan ook, “Haal niet de hele vechtsportwereld in Nederland onderuit! Daardoor maakt je veel stuk!”

Dennis Coelingh van BCiP als hoofdsponsor van het Ladies Fightclub gala van 25 september 2010 in Almere. Links met Runner-up Samantha Middeljans en winnarres Denise Kielholtz
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.