FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Nieuw vechtsportseizoen, nieuwe sponsorcontracten van BCIP

Nieuw vechtsportseizoen, nieuwe sponsorcontracten van BCIP

Met het oog op het nieuwe sportseizoen sloten BCIP en Simson Gym een sponsorcontract af tijdens het Fightmasters 3 gala in Almere. Daarmee hoopt directeur/eigenaar van BCIP, Dennis Coelingh weer een trend te zetten en de sponsor-vechter relatie een nog professioneler aanzien te geven. Coelingh is een groot vechtsportliefhebbers, in eerste instantie bekent van de sponsoring van een aantal kickboks- en boks dames via zijn Trainings- en Selectiebedrijf BCIP. Coelingh geeft de volgende verklaring voor zijn switch van de sponsoring van individuen naar de sponsoring van een sportschool als Simson Gym.

BCIP en Simson Gym sluiten sponsorcontract.

Coelingh, “De branch staat vol van enthousiaste mensen en losse mondelinge afspraken. Als BCIP hebben wij ervoor gekozen heel veel afspraken op papier te zetten, met heel veel duidelijkheid voor beide partijen. Ik ben er trots op dat Simson Gym de eerste Gym is die getekend heeft.”

In het recente verleden werd Coeling soms onaangenaam getroffen door negatief gedrag van enkele van de door hem gesponsorde dames. “Bij Simson Gym zijn ze erg respectvol naar haar leden en naar buiten en daar houd ik van”, verklaart Coelingh.
Voor BCIP is een positieve uitstraling bij alle betrokkenen belangrijk. Het gaat tenslotte om omzet. Coelingh, BCIP biedt landelijk een breed scala aan trainingen aan. Eén van de trainingen is de weerbaarheidstraining. Wij bieden sporters gecombineerd in de offertes aan. Daar zijn de bedrijven zeer van gecharmeerd. Neem voorbeeld Sarah Debaieb die ieder jaar op een ROC gevraagd wordt om daar in de introductie weken weerbaarheids trainingen te verzorgen. Klant blij, wij blij en Sarah verdient daar een aardig centje mee. Het is een win win situatie, omdat wanneer ik de sporters inzet, ze per uur betaald worden.”
Dit sponsorconcept heeft BCIP geen windeieren gelegd. “Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat we groeien. We zitten in Drenthe maar inmiddels ook in Amstelveen, Amsterdam en Alkmaar. Die ontwikkeling zet zich door en ik zou het fantastisch vinden om goede sporters daarbij te kunnen inzetten”, besluit Coelingh enthousiast.

Voor de individule vechtsportsters die BCIP sponsort, lees dit artikel.

BCIP en Simson Gym sluiten sponsorcontract.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.