FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Nominatie “USA Hall of Fame Award “ voor Alexandra van Dam

Nominatie “USA Hall of Fame Award “ voor Alexandra van Dam

E-mailadres Afdrukken

Alexandra van Dam bekent van onder anderen "FACAVAC, Fight Against Child Abuse And Violence Against Children and adolescents" en als redactrice van Fightweek.nl en kickbokster was op zijn minst gezegd verbaasd en daarna vereerd door deze nominatie voor de USA Hall of Fame Award.

"Ik dacht dat het een vergissing was. Ik was zo verbaasd", vertelde Van Dam enkele uren geleden. "Hi Alexandra, I would like to nominate you for a USA Hall of Fame Award", luidde de mail van de Britsch vechtsport guru Clifford Hyde-Gomes. Come to the USA to receive the Award in January 2012 in Atlantic City, NJ, USA." Ik liet Hyde-Gomes weten dat ik vereerd was. Daarop kreeg ik een mail van Big Shot, Alan Goldberg, Grootmeester en de organisator van het evenement en eigenaar van het Martial Arts Magazine met alle informatie.

Clifford Hyde–Gomes had me genomineerd, zo liet Goldberg weten en ik kon tijdens een sjieke banquet tussen sterren als Chuck Norris de prijs in ontvangst nemen. Langzaam begint het te dagen dat al mijn harde werk aan mezelf en mijn bedrijf niet onopgemerkt is gebleven en dat ik daarvoor genomineerd ben. Ik besloot meteen om Lucien Carbin mee te nemen, vertelt Van Dam. "Sinds ik bij hem train en de werkplek van mijn bedrijfje www.time4action.nl op locatie bij Continental-FFC heb, ben ik enorm gegroeid en heb ik zoveel geleerd van deze zeer bijzondere man. Dus het zou raar zijn als ik een martial arts prijs aan zou nemen zonder mijn Sensei daarin te betrekken. Alle eer komt aan hem."

Sensei Lucien Carbin met Alexandra van Dam

Omdat Sensei Lucien Carbin al 40 jaar in de Martial Arts wereld actief is namelijk al sinds 1972 en een grootmeester is krijgt hij op diezelfde avond de Golden Lifetime Achievements Award.

We verblijven in een zeer luxe hotel en zijn van alle gemakken voorzien. We maken er een paar leuke dagen van en ik hou jullie dagelijks op de hoogte via www.fightweek.nl van onze danspartijen met de filmsterren. En over de seminairs die we gaan bezoeken. En misschien wagen we nog een gokje in het casino van Atlantic City.

Poster van USA, Atlantic City Event
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.