FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Sensei Carbin, The Academy Awards of Martial Arts

Sensei Carbin, The Academy Awards of Martial Arts

E-mailadres Afdrukken

Het FFC weekend van 11 en 12 februari krijgt een extra glans door de "Lifetime Achievement Award" die sensei Lucien Garbin onlangs in de USA heeft ontvangen. (zie verder op..) Het weekend van de elfde begint op zaterdag vanaf 15:00 met 15 jeugdpartijen. Zondag volgt dan de klapper, “het recreanten gala”.

Hiervoor hebben zich al veel recreanten gemeld die voor het publiek nog eens 1 x 3 minuten in de ring los willen gaan volgens de Lucien-Carbin-regels voor recreanten. Het wordt volgens de organisatoren een laagdrempelig gala en voor slechts 10 euro (p.p. per dag) bent u getuigen van dit spetterend gala!


Academy Awards of Martial Arts.
Laagdrempelig was het evenement in Atlantic City beslist niet weet reporter Alexandra van Dams te melden. Omringd door vele Hotshots uit de Amerikaanse vechtsportwereld, die ook een carrière in Hollywood blijken te hebben, waren Lucien Carbin en zij eregasten bij de Academy Awards of Martial Arts.

De eerste dag waren er seminairs vertegenwoordigd door allerlei disciplines in de wereld van de Martial Arts. Wat erg opviel en erg goed was ,was de MMA en crapling voor de jeugd. Zo ook Een joodse man die de strijd aanbond samen met kinderen en ze leerde vechten tegen kanker. Zo ook o.a. de MMA voor de kids om zichzelf te verdedigen op straat en in ernstige situaties. Ook de veteraan professor Jonathan HC Steward viel zeer goed in de smaak met zijn vooruitstrevende werk om soldaten die terug keren uit oorlogsgebieden, landen als Iran en Irak en Afganistan niet te vergeten, in coma verkerende soldaten er gezond uit te halen. Verder waren er stands en seminairs van budo sporten tot krav maga , tot kickboxen en karate, stick fighting en MMA. Vertegenwoordigd door landen als America, Engeland , Frankrijk , Nederland , Italie en Spanje tot Rusland, Uzbekistan en Pakistan. S, avonds was er een “Wine and Cheese” en kennismaking met de martial arts sterren van het witte doek en alle deelnemers en gegadigden, organisators, vechters en filmmakers en producers.

Onder andere aanwezig waren Frank Shamrock (UFC ), Cynthia Rothrock, Chuck Zito (HBO’s Oz), Don (the Dragon) Wilson, Bill (Superfoot) Wallace, Dan Severn (UFC), Phil Morris (Mission Impossible & Seinfeld ), Hank Garrett, (Car 54 – Where are You?) Christine Bannon Rodriquez, Joe Lewis, Michael Jai White, (Spawn , The Mike Tyson Story) Ray Mercer (World Boxing Champ), Shonie Carter (UFC) , Carey Tagawa Mortal Combat Movie, Hawaii 5-0), Jimmy Snuka (WWF). Richard Norton (Mad Max) James Lew (Big Trouble in Little China Town & Planet of the Apes.

De tweede dag waren er overdag premieres van de nieuwste films van actie en martial arts tot martial arts en seminairs van allerlei disciplines in de vechtsport. S, avonds was er het banquet en de prijsuitreikingen. Naast mij zat acteur Ted en martial artist, waarmee ik diezelfde avond ben gaan dansen in het casino disco/bar “Tango “Met o.a. de bokser Mercer en en de japanse en chinese martial arts filmsterren. Ook heeft Carbin nog even gedanst ala James Brown met een martial arts ster van het witte doek S,avonds bij het “wine and cheese”. Lucien Carbin en Alexandra van Dam zijn genomineerd en hebben een medaille of honor gekregen en voor Alexandra van Dam een “award voor outstanding contribution for the martial arts “ en ook haar master in de Martial Arts en een “ Lifetime achievement in de Martial Arts of 30 years “ voor “Mr. Muay Thai” niemand minder dan Lucien Carbin. Wij zijn zeer vereerd en hebben een hele leuke tijd gehad in Atlantic City New Jersey op het Martial Arts Event of Honors van Grand Master and big shot Alan Goldberg en hopen er volgend jaar ook weer te zijn.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.