FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Bikkelharde strijd maakt 'Girls Only' een top gala.

Bikkelharde strijd maakt 'Girls Only' een top gala.

E-mailadres Afdrukken

Girls OnlyHet Valentijnsgala, inmiddels het grootste Ladies evenement ter wereld, wordt al voor de derde keer door Irma Verhoeff van Team Schreiber georganiseerd. Daarmee laat Verhoeff zien dat Nederland een stel talentvolle meiden en dames kent, die voor het publiek zeer aantrekkelijke partijen neerzetten. De sportschool in Wormer was op de dag na Valentijn dan ook afgeladen met enthousiaste fans, die hun favorieten hartstochtelijk toe schreeuwden.

 

In het vier-mans Queens toernooi moest winnares Denise Kielholtz in de finale een vierde ronde gaan om als winnares aangewezen te worden. In de B klasse vocht Anissa Haddaoui een sterke partij. En in het ‘Main Event’ was de jonge Aleide Lawant te sterk voor Renee van Munster

 

Girls Only Kickboks gala

 

Denise Kielholtz van Days Gym had het in de eerste ronde van het Queens toernooi aanvankelijk niet makkelijk tegen Sarah Debaieb van Ropie Gym. “Ik heb de wil en de conditie om deze partij te winnen,” zei Sarah vooraf, maar in de loop van het gevecht kreeg Denise de overhand en won tenslotte op punten. In de finale nam Kielholt het op tegen Jaleeza Alfons van Scorpio Gym, die een makkelijke eerste partij achter de rug had. Kielholt zocht direct de aanval, maar Jaleeza vocht knap achteruit. Er moest een vierde ronde komen voordat de jury een beslissing kon nemen. Denise Kielholt werd de Queen van het Valentijnsgala.

 

Girls Only

 

Anissa Haddaoui, Team Schreiber, vocht een fenomenale en bikkelharde B partij over vijf rondes uit tegen Satya Maes. De Belgische ging hard van stapel, maar Haddaoui wist al vanaf de tweede ronde het gevecht naar haar hand te zetten en uiteindelijk fraai te winnen. “Ik kwam heel goed door met mijn stoten,” constateerde de 17-jarige Anissa na afloop. “En ik heb veel lowkicks uitgedeeld én vooral ook genomen,” waarbij ze wees op haar vuurrode scheenbenen. Anissa was voor haar vierde B partij ruim een maand voor het gevecht in training gegaan, drie weken sparren en twee weken pads met Bob en Irma. Haar voorbereiding bestond verder uit mentaal goed uitrusten en goed eten om op gewicht te blijven. Ze zit nog op school, maar dat is tot nog toe goed te combineren met kickboksen. “Ik vind het vooral goed dat ik tegen een dertig jarige gewonnen heb,” was haar eind conclusie.

 

Girls Only, Main Event

 

 

In het ‘Main Event’, ook een B partij, stonden Renee van Munster, Vos Gym, en Aleide Lawant, van Os Gym, tegenover elkaar. Van Munster had haar laatste gevecht op het ‘Only The strongest’ gala moeizaam gewonnen. “Als ik deze partij niet gewonnen had, was ik er mee opgehouden,” had ze in de kleedkamer in Ter Apel gezegd. Maar deze partij zag ze helemaal zitten. 

Voor Lawant, de 25 jarige studente Media en Informatie Management, was dit haar vierde B partij, van de drie vorige had ze er twee op KO gewonnen en één verloren. In dit gevecht zou ze Van Munster géén kans geven.

 

“Ik was zenuwachtig en zag erg op tegen die vijf rondes,” zei Aleide na afloop. “Maar na de eerste ronde had ik wel door dat ik zou kunnen winnen. Mijn hoek was mijn beste wapen!”

 

Op 10 mei vecht Lawant in Akkersloot tegen Sanne de Ruiter. En later dit jaar vechten de twee sterren van deze avond, Anissa Haddaoui en Aleide Lawant tegen elkaar.

 

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Gerelateerde Artikelen


Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.