FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Nieuws Rosalia steekt zijn nek uit voor Fighters of the Caribbean

Rosalia steekt zijn nek uit voor Fighters of the Caribbean

E-mailadres Afdrukken
Fighters of the Caribbean, geplanned op 28 november 2009 op Curaçao zal dit jaar groter zijn dan voorgaande jaren. Angelo Rosalia en vele andere zien af van hun gage om zo de eerste A partij uit de geschiedenis van de Curaçao Martial Arts Federation mogelijk te maken.

Het Main Event is Cedrick “Tula” Copra (Lloyd van Dams) vs Remco Hisken (Angelo Meola) die strijden om de UMC (Undisputed Muay Thai Council) Contender Title Light Heavyweight (-79,4 kg) over vijf ronden van drie minuten.

Copra laat weten dat hij dit mede doet omdat hij van zijn eiland houdt en hoopt mee te werken om het Thaiboksen daar op een hoger plan te brengen.

Er is ook een aantrekkelijke damespartij, Danielle Ackerman (Dennis Rock) vs SarayaThe PunisherTruideman (Rodney Belfor).

Er staan verder ontmoetingen met Thaiboksers uit Saint Martin, Martinique, Trinidad & Tobago, Venezuela, Aruba, Suriname en natuurlijk Curaçao op het programma.

Naast Thaiboksen brengt de Curaçao Martial Arts Federation (CUMAFE), Mixed Martial Arts, Enshin Full Contact Karate. En een demonstratiepartij Olympisch boksen door meervoudig kampioen Hüsnu Koçabas.

Rosalia, die dit evenement heeft ondergebracht in Panther Management, wil benadrukken dat noch hij, noch de vechters, dj’s of UMC een gage ontvangen.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.