FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Henrique Zowa haalt ijzersterke Duut driemaal neer

Henrique Zowa haalt ijzersterke Duut driemaal neer

E-mailadres Afdrukken

De echte vechtsportliefhebber gaat naar het hoge Noorden voor Local Hero's zoals Michael Duut. Bij het eerdere 2TheMaxx gala in Hoogeveen versloeg de Groninger in een magistrale knokpartij een andere lokale favoriet, Koos Wessel.

Knokken, beuken, pijn doen, dat zijn de steekwoorden van Duut. Daar was het publiek in de Topsporthal van Leek in grote getalen voor gekomen en wie het slachtoffer van Duut zou worden was hun een worst. Dat was in deze editie van 'North against South', Henrique Zowa die in de eerste minuut van het Main Event tegen het canvas ging onder een verwoestende regen van stoten. Deze partij kon niet lang meer duren. Maar Zowa bewees zijn klasse door bij de les te blijven en Duut kort daarna naar het canvas te sturen.


Meer foto's van North against South op TwitPic

Enrique Zowa van Team Simson haalt Michael Duut voor de tweede keer neer

De plaatselijke favouriet kreeg echter geen 8 tellen aan zijn broek wat Zowa een halve minuut daarvoor wel was overkomen. In de tweede ronde kon een trap in het kruis van Zowa de hoofdscheidsrechter van dit evenement niet vermurmen tot 8 herstellen. Hij maande Duut wel aan om verder te gaan tot grote verontwaardiging in de hoek van Zowa. De zwaar gehavende Zowa werd in de zijn hoek door trainer Rayen Simson en de hoekmannen Harold Deekman en Treffel Veerkamp mentaal opgekrikt, de Almeerse A vechter zou het, met publiek en scheidsrechter niet op zijn hand, op eigen kracht moeten doen. Duut's krachtenverslindend geraas kon de match niet beslissen. Zowa had zich niet laten meeslepen in een ongebreidelde slagen wisseling.

Voor derde keer gaat Duut out. Enrique Zowa, winnaar van het Main Event van North against South

De moker van Zowa die Duut voor de tweede keer trof was beslissend. Duut moest na 8 tellen verder om zijn publiek niet teleur te stellen. Wankelend knikte de gehavende Groninger de hoofdscheidsrechter toe, dat hij verder kon. Koel en klinisch maakte Zowa het karwei af. De volgende moker van de Almeerder was het definitieve einde van een fantastische partij.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.