FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Clyde van Dams aan het trainen voor Ringrage

Clyde van Dams aan het trainen voor Ringrage

E-mailadres Afdrukken

“Mijn broer Lloyd heeft zijn beste tijd gekend bij Thom Harinck, vertelt Clyde van Dams na afloop van zijn training in Amsterdam-Noord. “Daarom ben ik hier ook gaan trainen. Thom was bovendien als een vader voor ons”, bekend de zwaargewicht.

Zie ook de link naar dit interview en dat van Hesdy Gerges op KickboxTV, onderaan deze tekst.


Clyde van Dams verwacht veel van Ringrage gala in Assen

Van Dams heeft het in zijn laatste partijen niet al te best gedaan. Maar samen met Harinck werkt hij aan een nieuwe taktiek. En hij zorgt ervoor dat zijn cardio binnen de perken blijft. “Ik sloeg iedereen de ring uit in de C klasse. En in de B waren er géén tegenstanders voor me. Maar toen ik in de A klasse kwam liep iedereen achteruit de ring door en kwam ik conditie te kort”, vertelt van Dams.

Clyde van Dams en Thom Harinck aan het werk

Tijdens de training met Thom Harnck is te zien dat de zwaargewicht zijn snelheid heeft opgevoerd. Voor de fans laat Van Dams weten, “Ik ga in Assen laten zien dat ik zo'n toernooi kan winnen!”
Op 9 oktober vecht Clyde van Dams op het Ringrage gala een 8-mans toernooi in de TT hallen in Assen.
Kijk ook KickboxTV voor het interview met Clyde van Dams.
Voor KickboxTV gaf ook Hesdy Gerges een interview.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.