FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Wielzen, klaar voor W5 Grand Prix Moscow

Wielzen, klaar voor W5 Grand Prix Moscow

E-mailadres Afdrukken

Sergio Wielzen is 23 jaar en heeft nu al enkele titels op zijn naam zoals 2x It,s Showtime” titel 61 kg gewichtsklasse, 1x UMC titel ook 61 kg. En een hele belangrijke partij in Thailand gewonnen met KO in de eerste ronde tegen Anuwat Kaewsamrit op 29 mei 2010. Dat was op het Boxe Thai Tournament IV. Maar nu op naar Moskou voor weer een wereldtitel!

Poster W5 Grand Prix Moscow. Ruslan Tozliyan vs Sergio Wielzen

Sergio Wielzen, “ Kleintje” heeft van de 35 partijen die hij gedraaid heeft 18 gewonnen op KO, 3 verloren, de rest op punten gewonnen en 1 of 2 onbeslist. Wielzen zijn sterkste punt is: “ Alles wat ik in huis heb, kan ik met kracht geven. Ik kan alles hard doen en dat is een voordeel. Ik train nu 6 jaar Muay Thai en het ging in stijgende lijn en op snel tempo omhoog. Ik ben op mijn 17e jaar begonnen bij sensei Lucien Carbin. Hij is gewoon de beste trainer qua wijsheid en techniek. Alles wat ik weet heb ik van sensei geleerd. Zo ook om me scherp te krijgen voor de wedstrijd. Goed naar mijn tegenstander kijken en openingen zoeken en ze door sensei dan ook te zien. Hij krijgt mij altijd super alert op de fouten van anderen waar ik op kan anticiperen. Mijn doel is om minstens zoveel jaar ongeslagen te zijn als sensei. Sensei is 15 jaar ongeslagen geweest.

Sensei Carbin met Sergio Wielzen

Je gaat nu naar Moskou voor de wereldtitel tot 60 kg tegen Ruslan Tozliyan uit de Oekraine op 22 oktober 2011 op het W5 Grand Prix Moscow. Wat verwacht je van het gevecht Sergio? Die Russen zijn keihard. Wielzen springt daar direkt op in met het antwoord : “ Ik ga daar niet heen om spelletjes te spelen. Ik wil die titel hel graag hebben”.Wielzen vervolgt kalm en zelfverzekerd : “ ik ben goed voorbereid en heb hier echt naartoe getraind”. Wat weet je van deze Rus ?Wat zijn zijn zwakste en sterkste punten? Wielzen verteld: “ Hij is 2 benig dat is zijn stijl en meer een bokser. Ik ben meer een trapper stoten en afmaken met trappen. Zijn zwakke punten zijn dat hij veel van rechts werkt en hij staat rechtsbenig voor. Maar dat kan voor mij juist weer een opening zijn. Ik merk dat je erg positief bent en ook zo denkt. Je draait alles om en maakt van zwakke punten sterke punten en het lijkt alsof je overal over nagedacht hebt en getraind en zo overal een antwoord op hebt. Meesterlijk Wielzen dat noem ik nog eens voorbereiden. Op de vraag wat Wielzen van de partij verwacht antwoord hij:” Ik hoop op een KO een echte harde partij en ik wil zoveel mogelijk “ pak slaag” uitdelen. Message to the world: “ ik wil iedereen bedanken voor support en blijf me volgen op facebook onder de naam Sergio Wielzen” Het is niet nieuw voor je en we hebben er het volste vertrouwen in dat je thuis komt bij FFC met de felbegeerde wereld titel. Sergio Wielzen bedankt voor je tijd. OSU

Sensei Carbin met Aziz Kallah

Wielzen gaat samen met Aziz Kallah ook van FFC Amsterdam en sensei Carbin naar Moskou. Ik vroeg sensei om zijn mening. Sensei verteld op een rustige en kalme toon doch nadrukkelijk: “ Wij zijn er internationaal klaar voor en in elk geval gaan we onze sportschool niet voor schut zetten. We hebben vaker in Moskou gevochten en we hebben alles gewonnen. Dat was MMA. Nu gaan we kijken hoe het zit met ons Thai box niveau”. De Russen zijn keihard van vind u daarvan ? Sensei antwoord enthousiast : “ Dat vind ik tof! Kijken of ze tegen onze technieken opgewassen zijn. Wij zijn slim en we hebben genoeg vuurkracht in huis”. Wat kunt u ons over Aziz Kallah vertellen? Sensei Carbin vervolgd: “ Aziz is “ the Coming man”. Hij heeft al 2x internationaal gevochten en de eerste keer heeft hij die gozer bijna afgeslacht”. Bedankt voor uw tijd en wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook Aziz met de titel naar huis komt . Naar het huis van sensei Carbin : Fighting Factory Cabin Amsterdam. OSU

Sergio Wielzen en Aziz Kallah klaar voor Big Time Moskou
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.