FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews KRO zet boksertje Joey in een film met Rayen Simson [UPDATE]

KRO zet boksertje Joey in een film met Rayen Simson [UPDATE]

E-mailadres Afdrukken

Met je verlies omgaan is het thema van een korte film die de KRO op zaterdag 7 april aanstaande uitzendt. In het kort komt het erop neer dat trainer Mo, gespeeld door Rayen Simson de elfjarige Joey leert zijn verliespartij te accepteren. Het idee komt van Jan Willem Bult, hoofd drama van de KRO wiens zoontje Kay in werkelijkheid ook op kickboksen zit. Bokser Joey gespeeld door Nino Schneider is ook nog een kickbokser.

En hij wordt vanaf zijn zevende getraind door Ridouan El Assrouti van Gym Haarlem. Nino komt uit de boks- en kickboksfamilie van Hannes(de trotse vader) en Willy Schneider van Loeks Gym en zijn broer is Jessy Schneider van Gym Haarlem.

Hoofdrol voor Nino, als Joey, blauwe hoek. Foto, Randy Heyer.

Hoewel Joey's Eerste Wedstrijd een kleine speelfilm is heeft het filmproduktie bedrijf Shooting Star flink uit gepakt. Het Amsterdamse bedrijf is onder anderen van de succesfilm Sonny Boy, regie Maria Peters. En regisseur Dave Schram is bekend van de tienerfilm Razend naar een boek van Carry Slee. Schram heeft professioneel uitgepakt. In de dojo van Day's Gym werd een ring opgebouwd. En behalve Nino, die Joey speelt waren er een groot aantal Almeerse kickboksertjes, uiteraard ook meiden die figureerden.

De figuranten. Foto, Randy Heyer.

De volwassenen, trainers en begeleiders op de filmset waren allemaal blij met deze film. “Eindelijk positieve aandacht voor de vechtsporten”, werd er opgelucht verzucht. De uitzenddatum van 7 april staat vast, maar nog niet op welk net de film wordt uitgezonden. Dus houd die zaterdag de tvgids in de gaten.

Ropie Gym en Simson Gym. Foto, Randy Heyer.

De ringrechters van de WMTA. Foto, Randy Heyer.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.