FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Denise Kielholtz niet op Beatdown

Denise Kielholtz niet op Beatdown

E-mailadres Afdrukken
Denise KielholtzHet was al duidelijk dat Kielholtz op Slamm6 niet haar beste partij heeft gevochten. Ze liep de week vóór de wedstrijd tegen de Amerikaanse Lindsay Scheer al bij de fysiotherapeut voor een zware blessure aan haar enkel, maar ze wilde niemand teleurstellen.

Zwaar ingetaped begon ze aan die partij, maar in de eerste ronde werd de blessure echter erger en toen ná de wedstrijd de tape eraf ging zag het er al niet best uit. Foto's wezen uit dat Kielholtz scheurtjes in haar enkel had, wat haar minstens zes weken uit de roulatie houdt. Het team rond de vechtster wil haar pas in de ring hebben als ze 100% genezen is en weer voluit kan gaan. Dus Beatdown zit er helaas even niet in.
Denise Kielholtz
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.