FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Mootje Khamal krijgt publiek op de banken

Mootje Khamal krijgt publiek op de banken

E-mailadres Afdrukken

Mootje Khamal, 20 jaar, King of Amsterdam was de grote attractie van het kickboksgala in The Sand van 21 mei. Zijn fans maakten de sfeer gedurende de avond. Ze waarderden de andere matches met welgemeende aanmoedigingen maar ze kwamen van de stoelen en banken toen hun Mootje de catwalk afkwam.

Zijn tegenstander de 21 jarige Robin van Roosmalen was niet onder de indruk. De body language van de Golden Glory vechter sprak boekdelen, ik maak je af! Met die instelling begon Van Roosmalen aan de eerste ronde, niet afwachten, maar beuken. Met zijn ongeremde aanvalsdrift trof de Brabander Khamal in de eerste ronde twee keer op zijn ballen. RealFighter Khamal bleef cool en wist de strijd op belangrijke momenten naar zich toe te trekken. De teleurstelling in het Golden Glory kamp was groot toen de jury Mootje Khamal als winnaar aanwees. Ze reisden zonder zich van enige plichtplegingen aan te trekken af naar het zuiden. Khamal na afloop,“Ik moest er voor blijven vechten.” Khamal's hoek keek breder naar het gevecht, 'Je ziet gewoon dat Mootje een completere vechter is. Het werd op het eind ietje minder maar je zal maar drie keer in je ballen getrapt worden.'

Mootje Khamal de complete vechter

Amir Zeyada met zijn prachtige, karakteristieke kop heeft verloren van de oersterke Armeen Sahak Parparyan een vechter met vreselijke sterke benen, in een gevecht van vijf rondes. Het ging om de It's Showtime World Title 85kg Max. De Armeen met Cago Drago in zijn hoek loert op een KO en blijft werken aan het linkerbeen van Zeyada met een continuiteit aan lowkicks aan binnen- en buitenkant van het linker been van Zeyada. In de derde ronde zakt Zeyada er bijna doorheen. Toch komt de vechter uit de stal van Thom Harinck in de vierde ronde ineens ijzersterk terug, maar kan helaas de overwinning niet meer naar zich toe trekken.

Sahak Parparyan winnaar It's Showtime World Title 85kg, gaf Zeyada geen schijn van kans. Foto Ben Pontier/ Its Showtime.

Hesdy Gerges heeft een moeilijke periode achter de rug waardoor hij zich niet optimaal heeft voor kunnen bereiden. Maar hij wint toch overtuigend van de keiharde Engelsman Chris Knowles met een KO in de tweede ronde. “Het ging goed” vertelt Gerges,“Zoals jullie hebben kunnen zien, ik ben de kampioen en die titel laat ik me gewoon niet afpakken. Hij (..Knowles) had waarschijnlijk niet verwacht dat hij zo goed in zijn spel zou kunnen komen en daardoor werd hij overmoedig en kon ik mijn kans grijpen met een paar goed gemikte stoten en knie naar het hoofd.” Gerges behoudt zijn titel.

Chris Knowles gaat neer tegen Hesdy Gerges. Foto Ben Pontier/ Its Showtime.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.