FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Sanne de Ruiter wil snel tegen de gevestigde kampioenen

Sanne de Ruiter wil snel tegen de gevestigde kampioenen

E-mailadres Afdrukken

Sanne de Ruiter kijkt dan ook uit naar een gevecht tegen toppers als Titiana van Polanen, Jorina ‘JoJo’ Baars en Krista Flemming. Ze zit op het ROC Zadkine waar ze de sportopleiding volgt en gaat volgend jaar verder met een opleiding voor fysiotherapie.

 

Sanne de Ruiter traint  vanaf haar veertiende jaar bij Erik Pinas van Team Pinas. De trainer verwacht dat zijn pupil nog dit jaar in de A-klasse zal uitkomen. Ze heeft zich daar als een ‘technische en bikkelharde’ vechtster ontwikkeld, zoals ze zelf verklaart. Bij Pinas weet ze zich omringd door goede begeleiders, een voorwaarde om de top te bereiken.

 

De Ruiter is niet de enige die de ambitie uitstraalt om de top te bereiken. Haar volgende partij is tegen Aleide lawant, die tijdens het ‘Girls Fight Only’ gala een onuitwisbare indruk achterliet. Daarna volgt de partij tegen Anissa Haddaoui, ook een vechtster die indruk maakte op datzelfde gala van Irma Verhoeff van Team Schreiber en Ellen Bruins van Fightsport Matchmaking.

Op 18 april staat De Ruiter tegen Aleide Lawant van Van Os Gym.

Op 10 mei staat De Ruiter tegen Anissa Haddaoui van Team Schreiber.

 

De Ruiter belooft dat beide partijen ‘bikkelhard’ zullen worden.

Haar Palemares ziet er als volgt uit, 5 B-partijen, 1 gewonnen, 1 onbeslist, 3 verloren.

 

 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.