FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Haddaoui verslaat Lawant in felle knokpartij

E-mailadres Afdrukken

Het Main Event, Aleide Lawant (Van Os Gym) vs Anissa Haddaoui (Team Schreiber) van het Girl Fights Only gala had een verrassende ontknoping. Hoewel Lawant haar opponent vijf rondes de ring door joeg, waren het vooral de keiharde lowkicks van Haddaoui die voor de jury de doorslag gaven omAnissa Haddaoui als winnaar aan te wijzen.


 

Het was voor dames hun eerste A partij waarin beiden wilden later zien wat ze in huis hadden. Het werd daardoor de knokpartij waarop iedereen die zondag zat te wachten. “Het is mijn eerste 5x3 partij”, zuchtte Lawant na afloop, “ik dacht, komt er nog een eind aan. Het tempo was hoog, maar ik ben er de vijfde ronde weer vol ingegaan.”

Vanaf de eerste ronde gingen de dames er vol in. Haddaoui liet zich tot en met de derde ronde door de ring jagen, maar scoorde wel met harde lowkicks die Lawant niet afblokte.

Haddaoui opgelucht, “Het was een echte knokpartij, maar ik had er op gerekend. Mijn conditie is goed, ik zou zo nog een ronde kunnen vechten. Aleide knokte hard en technisch. In de derde ronde verhoogde ik het tempo en ik kwam sterk door met lowkicks, kijk maar eens hoe dik naar benen werden. En haar wenkbrauwen waren ook dik geworden door mijn stoten. Maar alle respect voor Aleide.”

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.