FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Nieuwe ‘Ladies Leaque’ van SLAMM

Nieuwe ‘Ladies Leaque’ van SLAMM

E-mailadres Afdrukken

Girls Fight OnlySLAMM, één van de grootste vechtsport promotors blaast het dames kickboksen met een 'Ladies Leaque' nog dit jaar nieuw leven in.


Milton Felter van Slamm vind dat het dames kickboksen door sommige organisatoren van gala’s, ten onrechte, niet de plaats krijgt die het verdient. In april alleen, gingen de dames partijen op ‘Fighters Delight’, op ‘Amsterdan Fightclub’ en op ‘Enter The Dragon’ NIET door.

“Ik weet dat sommige promotors het zonder damespartij wel goed vinden, want daarmee sparen ze geld uit, want wat brengen die dames voor extra inkomsten op, “constateert Felter. “Die organisatoren zien dat fout. Wij zijn jaren geleden met succes de Ladies Leaque begonnen. En we willen dit jaar of anders begin volgend jaar weer zo’n toernooi organiseren. Bij voorkeur in Marcanti in Amsterdam. We zoeken ook uitbreiding van het concept door met andere promotors samen te werken. Bijvoorbeeld met Irma Verhoeff, die organiseert ‘Girls Fight Only’, dat is een prachtig toernooi.”


 

Verhoeff (Team Schreiber) die zich al jaren voor damespartijen inzet, verklaart desgevraagd, dat ze blij is met het initiatief van Slamm. “ Girls Fight Only is een toernooi met fantastische knokpartijen. We zijn nu bezig meiden te interesseren voor MMA en daar zien we dat er zich ook veel dames voor aanmelden.”

 

Dat Verhoeff hard trekt aan goede damespartijen blijk uit de B partij van haar pupil Anissa Haddaoui in London op 31 mei. Het zal haar laatste B partij zijn, terug in Nederland vecht Haddaoui verder in de A klasse.


 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.