FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Ladies Fightclub, sterke Matchmaking

E-mailadres Afdrukken

Het is zover, de matchmaking van de eerste editie van het Ladies Fightclub-gala op zaterdag 25 september in Almere is bekend. Ondertussen laten enkele dames uit het fantastisch bezette 8-dames toernooi van zich spreken via hun 'eigen' videoclips.


Zowel Denise Kileholtz (Day's Gym) als Sarah Debaieb (Team Simson) en Samantha Middeljans (Garuda Gym) weten dat ze dit toernooi kunnen winnen! Met spanning kijken ze danook uit naar de loting die op de 25ste zal plaats vinden. Ze zullen het moeilijk krijgen met hun mogelijke tegenstanders, Kristy Ooms (KB Brummen), Barbara van Vugt (KB Komen), Roxanne van Gaal (Oosterbaan Gym), Quasila Nasseri (Team Suboxer) en Sanne de Ruiter (Team Pinas).

Regina Spanjaard heeft in samenwerking met de Fightmasters voor een fantastische matchmaking gezorgd. De fine-fleur van de vaderlandse en Belgische kickboks-dames zijn present. Inclusief het wereldtitelgevecht tussen Titiana van Polanen en Jemyma Betrain. Hoewel er een groot aantal partijen zijn, zitten er ook vroeg in het gala een aantal stevige partijenen. Wees dus op tijd, het begint in de sporthal Stedenwijk in Almere om 1600 uur. Het gala staat onder auspiciƫn van de WMTA.

Videoclip van Denise Kielholtz.

Videoclip van Samantha Middeljans.

Videoclip van Sarah Debaieb.


Voorlopige matchmaking Ladies Fightclub.

Matchmaking
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.