FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Slamm naar Las Vegas USA

Slamm naar Las Vegas USA

E-mailadres Afdrukken

“Wat wil de man nou echt”, is de reaktie van Milton Felter van Slamm Event op commotie die is onstaan na de opmerkingen van de Amsterdamse burgervader Eberhart van der Laan over kickboks-evenementen die verboden moesten worden of aan strengere regels gebonden moeten worden.

“Waarom verbiedt hij dan geen voetbalwedstrijden bij Ajax. Als de er ergens topcrminelen samen komen dan is het wel daar”, voegt de succesrijke trainer er aan toe. Ondertussen reist de Slamm caravaan met sukses de wereld rond. Felter zelf was met Anthony Kane in Thailand voor Thai Fight. Kane versloeg daar overtuigend de voor Marokko uitkomende Fransman Aitnaceur Salahdine.

“We waren als Nederlandse organisatie uitgenodigd omdat we nu eenmaal méér affiniteit hebben met het Muay Thai dan met het K-1. De Thai Fight organisatie wilde het daar in Thailand anders aanpakken, want het bekende Lumpine Stadion is tegenwoordig voor toeristen en gokkers. Op Thai Fight kwamen de liefhebbers. Tenslotte is Muay Thai daar natuurlijk nogsteeds volkssport nummer 1. Kane is nu door naar de volgende ronde op 25 october. Als hij die wint gaat hij door naar 6 december en misschien een auto en €50.000,-”, vertelt Felter met plezier.

Slamm heeft ook met Ismaël Londt in Duitsland met succes een wereldtitel binnen gehaald. En ná het Slamm gala Memento Mori op 3 october in Rotterdam reizen de vechters naar Las Vegas, USA voor een spetterend gala, Slamm vs The World op 30 october.
De uitnodigingen stromen binnen. Het grote Slamm Event in Almere is al verschoven naar maart 2011. “Maar dat gaat natuurlijk wel door”, laat Felter geriuststellend weten.


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.