FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews John doet het in 10 seconden

John doet het in 10 seconden

E-mailadres Afdrukken

Andy John heeft op het jeugdgala "The First Experience" in Lelystad een klinkende overwinning behaald in 10 seconden.


 

Het 15 jarige talent van Ropie Gym uit Almere kwam goed beslagen in de ring tegen Lars Groenendijk. “Ik was goed voorbereid en ik was vol zelfvertrouwen. Toen ik de bel hoorde, wilde ik winnen. Ik ging op hem af en plaatste mijn knie in zijn borst. Hij was daarna niet meer instaat om een goede vechthouding aan te nemen”, verklaarde winnaar John. Bij afwezigheid van Ropie werd John bijgestaan door de ringmen Barry en Iwan, die hem hadden geadviseerd om het kort en zakelijk te houden.

Andy John vecht waarschijnlijk op het gala van Scorpio Gym "The Future is Ours" van 5 februari en uiteraard op Ropie's gala "Almere tegen de Rest" in maart.


Andy John is naast UMC Jeugdkampioen ook Nederlands Jeugdkampioen van het Joya toernooi.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.