FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Event Gala's Pain&Glory revisited

Pain&Glory revisited

E-mailadres Afdrukken

Het Kickboks- en Muay Thai evenement in Lelystad is prima geweest mede dankzij de uitstekende UMC titelgevechten, gewonnen door respectievelijk, Andy van Ropie Gym bij de jeugd. Nollie Louis van Continental/FFC won met overtuiging het toernooi. Tenslotte versloeg Thiago Martina ook van Continental/FFC de eerdere UMC titelhouder Marchello Adriaanzs.

De foto's van het hele evenement zijn te bekijken én te bestellen via Oypo/fightweek .

Adriaanzs vs Thiago Martina, witte handschoenen om UMC titel

Het Main Event, Marchello Adriaanzs vs Thiago Martina begon voorzichtig, niet alleen vanwege het respect voor elkaars bekende troeven, de vuist van Martina versus de knie van Adriaanzs. “Ik had in de aanloop hiernaar toe veel last van blessures, onder andere gescheurd kraakbeen tussen mijn vinger”, vertelt Martina na afloop. Maar niet alleen dit UMC titelgevecht speelde in het hoofd van de nieuwe titelhouder. In de finale van het FNFN toernooi van september tegen Frank Munoz kon Martina zijn ademhaling niet goed reguleren waardoor hij net conditie te kort kwam. “Dat is nu rechtgezet!”, vindt Martina. En hij vervolgt, “Dit was een slordige partij, waarbij ik voorzichtig bleef om niet tegen een lucky punch wilde aanlopen.” Adriaanzs moest twee keer 8-tellen nemen, maar winnaar Martina bleef aan de voorzichtige kant. “Ik merkte dat ik toch wat onzeker bleef en het niet durfde af te maken. Ik ben technisch en explosief, maar Adriaanzs bleef goed kijken.” Voor de nieuwe UMC kampioen breekt er een relatief rustige periode aan, waarbij hij van zijn blessures kan herstellen. Dan zal hij een keuze moeten maken tussen een toernooi in Kazachstan, waaraan ook Zowa meedoet of het Thaise Envision project waarin ook Grado staat.

Louis Nollie, zwarte handschoenen wint finale 8-man UMC B toernooi van Jafhar Wilnis

De winnaar van het 8-mans B toernooi kwam ook uit de stal van Lucien Garbin, Louis Nolli die zich letterlijk door het toernooi sloeg. Prima partijen van Nolli, die achtereenvolgens Van Bekkum en in de finale Jafhar Wilnis, The Colosseum versloeg.

UMC Jeugd titel voor Andy van Ropie Gym

De andere kampioen met UMC Jeugd titel, Andy komt van Ropie Gym. Het was een beetje stil rond trainer Ropie. Hij haalt even zijn schouders op. Door de aanwas van vechtsportscholen heeft hij enkele vechters zien vertrekken, maar Ropie blijft optimistisch over de toekomst. Het 14 jarig talent Andy John is naast UMC Jeugdkampioen ook Nederlands Jeugdkampioen van het Joya toernooi. Zijn grote voorbeeld is Muhammed Ali en Ropie is de beste trainer. “Ik wil meer titels halen en mijn grootste droom is de K-1 Max”, vertelt de kersverse kampioen na afloop in de kleedkamer.

Pain and Glory matchte een hele serie goede knokpartijen
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.