FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Carbin walst Dangerzone plat

Carbin walst Dangerzone plat

E-mailadres Afdrukken

Aanstaande zaterdag 29 oktober komt een uitgebreide delegatie van FFC/Intercontinental naar het Dangerzone gala om Lelystad plat te walsen met power fighters als Leandro Tam, Donovan Leeuwin, Mika Tahitu, Duoli Chen, Aziz Kallah, Gin en Priscilla Davids. Een ijzersterke delegatie kun je wel stellen.

Sensei Carbin is dan zeker op tijd terug van zijn seminair in Duitsland om zijn vechters te steunen. Carbin, "We gaan ons uiterste best doen. Vaak zet onze club de leukste partijen neer.” Lucien Carbin, net terug uit Moskou waar Sergio Wielzen de wereldtitel veroverd heeft in 119 trappen. Dit was een partij op hoog niveau tegen de beste Rus. Waar we ook veel spectakel van verwachten op Dangerzone zijn de partijen van Duoli Chen, die in Lelystad zijn eerste A partij draait en Leandro Tam.

Leandro Tam

Ik sprak met Tam. Hij is 27 jaar, heeft 20 partijen gevochten, waarvan 15 winst, 4 verloren en 1 onbeslist. Tam vecht in de B-klasse. Op de vraag wat Tam verwacht van de partij antwoordt hij lachend, "Ik verwacht dat het een hele harde partij gaat worden voor beide kanten". Tam vervolgt, "Ik ga alles eruit halen wat erin zit en dat is veel op mijn leeftijd. Ik ga door tot ik kampioen ben". Tam werkt fulltime en heeft MBO detail handel gedaan. Toch heeft hij genoeg tijd om te trainen. Zijn belangrijkste partij was vorige week in Letland. Tam kijkt terug, "Ik vocht tegen een goede jongen, de kampioen van Letland en Polen. Het publiek vond hem een beetje arrogant. Dat heb ik afgestraft met een gebroken kaak”. Tam won de partij grandioos. Tam's sterkste punten zijn, knieen en zijn hoge trappen. Hij traint 6 jaar bij FFC omdat Sensei Carbin het spelletje kent. "De Sensei is heel slim en creatief. Als je van jezelf hard bent en de wil hebt dan kan je hier een machine worden. Hier bij FFC hangt een goede sfeer en we hebben een goede band met elkaar. Het is een grote familie." Tam noemt FFC dan ook, Fighting Family Carbin. Message to the world van Leandro Tam: "Blijf jezelf!". Als je Tam wilt volgen zou je moeten komen kijken bij de training of bij partijen. Succes in Lelystad, Leandro. Osu.

Poster Dangerzone
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.