FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Denise Kielholtz zware klus tegen Lindsay Scheer

Denise Kielholtz zware klus tegen Lindsay Scheer

E-mailadres Afdrukken

Een damespartij op SLAMM 6 om naar uit te kijken is die van de 24-jarige Amerikaanse kampioene Lindsay Scheer en de Almeerse Denise Kielholtz. Kielholltz zou op het slecht georganiseerde PAG-DNZ gala

zijn uitgekomen maar nadat ze die de week daarvoor al over drie kandidaat tegenstanders had gehoord, werd haar ‘s middag verteld dat ze de ring helemaal niet hoefde te betreden.

Scheer heeft net een partij in Spanje achter de rug die ze overtuigd op punten heeft gewonnen. De Amerikaanse Lightweight Muay Thai Champion die aan Muay Thai begonnen is als conditie training voor soccer, werkt in het dagelijks leven als fysio therapeut met gehandicapte kinderen van nul tot drie jaar.

De 20-jarige Kielholtz baalde ontzettend van het gedoe rond het PAG-DNZ gala in Lelystad en is daardoor extra gemotiveerd om te laten zien wat ze kan, liet trainer Mungro Day weten

De dames kennen elkaar niet en gaan uit van de eigen kwaliteiten om de overwinning binnen te knokken.


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.