FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Bikkelhard, Jedrzejczyk tegen Verheijen

Bikkelhard, Jedrzejczyk tegen Verheijen

E-mailadres Afdrukken

Verheijen en JedrzejczykJoanna Jedrzejczyk (Team Perfect) wist op het Starmuay gala haar eerste A partij tegen de ervaren Mariah Verheijen (Jego Gym) in winst om te zetten. Het was een zinderende clash tussen de dames in het goed georganiseerde Maastrichtse gala.

 

 

 

 

De twee dames vochten vijf rondes bikkelhard tegen elkaar. Jedrzejczyk beheerste de clinch tot in perfectie, waardoor Verheijen niet uit de verf kwam en de partij verloor.

 

 

“Ik weet dat je gelijk hebt, alles wat je zegt is waar. Ernesto zei net tegen me, je bent zo goed als je tegenstander het toelaat, “ verontschuldigde Verheijen  zich tegen haar trainer Jeroen Goebbels in de kleedkamer na haar verloren match. Ze ijsbeerde ontevreden door de kleedkamer.

 

 

 

Trainer Goebbels die zijn pupil vanaf de derde ronde hard moest toeschreeuwen, verzuchtte, “Mariah heeft slecht gedraaid. Het was de slechtste wedstrijd die ik van haar gezien heb.Ze heeft zich veel te veel laten verleiden tot clichen. Ze moest ook beter wegdraaien en haar trappen gebruiken. Ik heb haar niet zien trappen.”

 Verheijen die nog vol adrenaline zat, straalde een soort guitige tevredenheid uit. Ze had hier een tegenstander waar ze zich echt in kan vastbijten. “Het was klote. Ik moest de partij maken, maar het was net of ik in slow motion zat. En clinchen doe ik niet graag.”

De Muay Thai regels die ruimhartig met het clinchen omgaan waren zeker in het voordeel van Jedrzejczyk. “She was a tough opponent. My kick and punch was working. And I know how to fight in the clinch. But it was not a borring clinch, we were moving all the time,” verklaarde Jedrzejczyk tevreden na afloop, terwijl de meegebrachte champagne vloeide.

 Trainer Ernesto Hoost fronste toch de wenkbrauwen. Hij hoopte voor zijn pupil dat ze het ‘Randomie’-syndroom bespaart zal blijven. Joanna wil vechten, maar nu al werd Hoost geconfronteerd met afzeggingen omdat sommige dames het liever niet tegen haar opnemen.

 Als eventuele voorbode konden in Maastricht nog twee dames, topvechters, bewonderd worden, maar dit keer in de bediening.

Verheijen vecht eind deze week een A partij in Turkije. En Jedrzejczyk vecht op 21 november op het gala in Barneveld tegen Titiana van Polanen (Team Schreiber).

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.