FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Titiana van Polanan, 4 matches dit najaar

Titiana van Polanan, 4 matches dit najaar

Titiana van PolanenTitiana van Polanen gaat dit najaar voor 4 matches en twee titels. In voor bereiding op twee loodzware en zeer interessante matches  zal Van Polanen op 4 juli  in het Duitse Goch vechten tegen een nog onbekende tegenstander. Op 17 oktober wil zij dan vlammen op het Golden Glory gala tegen niemand minder dan Krista Flemming (KB Arnhem) voor een titel. En op 21 november zet Van Polanen haar wereldtitel tot 54 kg op het spel tegen de bikkelharde vechtmachine van Team Mr. Perfect, Joanna Jedrzejczyk op het gala van Ernesto Hoost in Barneveld. Tenslotte vliegt ze 28 november naar Suriname voor een match tegen de Duitse Jessica Toledo.

Clyde Petres
geeft nog een persbericht over de switch van Van Polanen naar Team Petres.

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.